Kaç Para Kaç
4,1

ersindurmus62
ersindurmus62

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
acaba dürüst olmanın kıstası nedir?ufak şeyler karşısında sergilediğimiz dürüstlüğümüzü nesnelerin değerleri arttıkça ne kadar sergileyebiliyoruz? kesinlikle çok iyi bir film ve taner birsel'ün selim karakterinde adeta döktürmesi şiddettle tavsiye ederim...............
fccagri
fccagri

18 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Gayet sürükleyici ve bir o kadarda özgün bir yapım.Yönetmenin filme katkısı ise yadsınamaz.
merttt88
merttt88

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence reha erdemin en güzel filmi(diğerleride harika ama derecelerndirme olarak en iyisi).muhteşem bir soma sahip oyunculuk yönünden gayet tamin edici. izlenmesi gereken bir film. reha erdem bence son dönem sinemacılarından(90 sonrası) zeki demirkubuz sonra en iyisi.tavsiye ederim..
kerima0
kerima0

27 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
arkadaşlar biraz fazla abartmışlar.. film bi kere son sahnesi ve taner birsel'in psikolojik tahlillerinin olduğu sahneler hariç çok çok basit.. ilkokul temsilinde olan, olay pekiştirici sahneler acaip bayıyo insanı.. zaten çok ağır bir film, bi yerden sonra bayağı zor oluyor izlemek. tamam sonu süper ama bu çektiğiniz 2 saatlik daralmaya değer mi ayrı bi konu.. bi de bu film için türk sinemasının en iyi filmi(!) diyen arkadaşlara, yavuz turgul, zeki demirkubuz, serdar akar, lütfi akad falan seyretmelerini öneririm. önce vizyonunuzu büyültün sonra tespit yapın.. benim için bu film sinemamızın ilk 100'üne bile giremez.. ama oyuncular süper.
mntopcu-67
mntopcu-67

4 Mart 2007 tarihinde eklendi
Her yönüyle insanı içine çeken, merak ettiren ve finalinde donup kalacağınız bir film. Tavsiye ederim.
cem-mollaoglu
cem-mollaoglu

24 Ocak 2008 tarihinde eklendi
izledigim en iyi türk filmlerinden birisi.. mutlaka ama mutlaka izleyin bu filmi.. paraya olan bakış açınız çok değişecek bundan emin olun.
alibilgenoglu
alibilgenoglu

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Fazla ve "havadan gelmiş" paranın yerleşik düzeni rahatlıkla bozabileceğini, huzursuzluk, dağılma sebebi olabileceğini anlatmaya çalışan, bilindik bir hikayeden yola çıkan bir film olmuş. Taner Birselin oyunculuğu yine çok iyiydi. Kaç Para Kaç gibi bir diğer Reha Erdem filminde,İtiraf gibi Demirkubuz filmlerinden tanıdığımız Birsel oynadığı karakterin içinde yaşadığı gerilimleri, hesaplaşmaları, ikilemleri başarıyla yansıtmış. Filmde bir de üç karakterin vapurda tesadüfen buluşmaları sahnesi iyiydi. En son intihar sahnesi de, başrol karakterin uzunca bir süre direndikten sonra dayanamayarak komşusuyla birlikte olması ile son kişisel ihanetini yapmış olması sonrasına denk gelmesi oldukça vurucu bir sonun ortaya çıkmasını sağlamış. Reha Erdem sinemasının başarılı bir başka örneği Kaç Para Kaç.
boray84
boray84

2 Aralık 2005 tarihinde eklendi
ıkonografının ve metoforların acemıce kullanıldıgı tek duze sıradan bır turk fılmı
wildrose84
wildrose84

22 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
bu filmi bu kadar abartanlara şaşıyorum doğrusu.sinema tarihimiz ne kadar çok başarılı filmler yaptı,bu filmin üstün hiç bir yanı yok,para konusu bu kadar basit anlatılırmı.güzel bir konu,çokdaha ustalıkla işlenebilirdi,senaryo çok zayıf.iyi olan oyuncuların başarısı ve görüntü yönetmenliği.zaten senaryonun kötü olşu bunları gölgede bırakıyor.oyunculara rağmen bence başarısız bir film.
kikichiyo
kikichiyo

5 Mart 2007 tarihinde eklendi
Herşeyi İle Muhteşem.....
pesimist-18
pesimist-18

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
'para sen nelere kadirsin' atasözünün sonuç olarak söyleneceği hoş bir film.gerçektende paranın bir insanı nasıl değiştirdiği çok iyi anlatılmış...
elifpinar-genc
elifpinar-genc

28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
100 dakika süren bi filmi güzel kılan sadece görüntü yönetmenliği ve son bikaç dakikası.
tahirsengul
tahirsengul

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
sadece reha erdem in değil, türk sinemasının en sağlam filmlerinden biri. oyuncuların yüksek performansları, çekimler ve kurgu.. severim çok..
krorena
krorena

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
"Para" denen icati o kadar güzel anlatıyor ki, film boyunca -hatta filmden sonra da- insan parayı, parasızlığı, gereğinden fazla paranın insana neler yaptırdığını düşünüyo.Oyunculukları, yönetimi, senaryosu, çekimleri ve görüntüleri ile başarılı bir film
neye-lazimki
neye-lazimki