spoiler içermektedir Paranin insanlarin hayatlarina mutluluk getirmeyecegini anlatan etkileyici bir yapim olan Kaç Para Kaç gerek Reha Erdemin isabetli oyuncu seçimleri gerekse görüntü yönetimi ile mutlaka görülmesi gereken bir film. Özellikle basroldeki Taner Birselin oyunculuguyla dikkat çekiyor. Gömlek satarak yasamini kazanan, babasi, karisi ve küçük kiziyla yasamaya çalisan kisilikli kahramanimizin yasami, hayatlarina giren parayla kuramadigi iliskisi, suç islediginin kabulü ve vicdan azabinin ölüme sürükledigi yasami anlatiyor.8/10
son sahnesı olmasaydı fılm baydı dıyecektım ama super bır son olmus..keske uzun olsaydı bıraz...şener şenın namuslu fılmını çok anımsattı..ama burda kısı yanı taner bırsel sadeece olayı bıldiği için bır nevı ınsan psıkolojısınde meydana gleen değişimi izledik...oyunculuk ve sesler harıka...keske action fazla olsaydı.gemıdeKi karsılasma harıka dusunulmus..senaryoyu orjınal buldum ama bıraz surukleyıcı olsaydı keske...sınema olarak değilde dızı olarak mukemmel olabılırdı...ınsanlar sınema fılmınde surukleyıcı ve etkıleyıcı yapım bekler...ama taner bırsel harıka oyuncu...7/10 verıyorum...
Reha Erdem sineması büyüleyici. Kesinlikle usta bu filmde de döktürüyor , 5 vakit ve Korkuyorum Anne'den sonra izlediğim bu başyapıt parayı öyle bir anlatıyor ki herkesi ekrana bağlıyor. Trajik sonu da oldukça başarılı. Şimdilerde ekranda gördüğümüz birçok oyuncu da figüran olarak karşımıza çıkıyor , ama Erdem'in o filme başlayan fetiş oyuncuları yani Taner Birsel , Bülent Emin Yarar ve Ali Düşenkalkar bir kez daha takdire şayan 10/8
Reha Erdem'in başarılı senaryosu ve çok iyi bir kugulama,iyi oyunculuklarla ticari bir kaygı taşımayan eli ayağı düzgün bir yerli yapım.Reha Erdem iyi bir beyin.
Gerçekten sonuna doğru olanları hayretler içinde izliyorsunuz.Her karesini dikkatle ve sıkılmadan izlediğimi söyleyebilirim.Taner Birsel ve Bennu Yıldlrımlar çok iyi oyunculuk çıkarmışlar.İzlediğim en iyi 2 türk filminden biri
ben reha erdemi ve filmlerini pek tanımıyordum şu filmi izleyene kadar.. ama filmdeki taner birselin oyunculugunu takdir temek gerek,oynamamış yaşamış derler ya işte bu söz ona göre.tesadüfen bulunan paranın bir hayatı nasıl degiştirdigi çok güzel ve etkileyici şekilde anlatılmış.bennu yıldırımlarında performansı çok iyi ayrıca filmin sonun çok güzel olmuş ,akıllıca yapılmış zaten donup kalıyosunuz.insanı hiç sıkmayacak şekilde süren film seyirciyi fazlasıyla tatmin edecek.
evet nadir rastlanan güzel türk filmlerinden biri.. filmin senaryosu ve islenisi cok güzel. film kendini izlettirmeyi basariyor.. sadece finali biraz sasirtiyor.. ama genelde izlenir ve izlettirilir bir film..