beck31
1.383 değerlendirmeler
5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Peter Otoole gerçekten başarılı bir perfomans sergiliyor, yaşının verebileceği en iyi performansı hem de.Filmde çokta sıradışı olaylar olmasada sıcak bi ilişki, garip çeşitliliklerle anlatılıyor.Ben izlemeye değer buldum, Corinne Bailey Rae şarkılarıda filme cuk oturmuş.7.5/10
maalesef beklentilerimi karşılamadı ama yine de çok kötü değildi. bütün film boyunca maurice ne zaman ölecek diye korku içinde geçti zira maurice zaten ölmüş gibiydi. venus’ün ise tüm bencillik ve görgüsüzlüklerine rağmen maurice’in ona karşı ilgisi tam da yaşlı adamların genç kızlara olan ilgisini, cinsellik takıntılarını anlatıyor. filmin sonunda taşralı kızın yaşadıklarından sonra biraz olsun olgunlaştığını görmek filmin belki de en güzel yanıydı. bazen bir şeyler yaşarsınız, bir insan tanırsınız ve hayatınız bir daha asla eskisi gibi olmaz. işte venus tam da bunu anlatıyor.
Peter O'tolee nin belkide oynadigi son film (allah uzun ömür versin) olacak olan Venüs oyunculuk adina cok guzel dersler veriyor. Oscarada aday olan oyuncuyu izlemek gercekten zevkti.
bu filmi festivalde gösterilcek denildiğinden beri merak ediyodum. çok güzel değil ama zaman geçirmek için güzel bir film. duygusal açıdan yoğun ama komedi açısından zayıf bir film.hiç değilse peter o'toole nin performansını izlemek için gidilcek bir film
inanamıyorum.peter otoolenin yine oscar alamadıına inanamıyorum.yazık akademiye.oscarın pek de bir şey olomadıını görüoruz.forest whitaker belki otooledan bin kez daha güzel oynamıştır ama bir üstad sekiz adaylıktan sonra hala oscara kavusamıosa seneye bu görkemli tören için sabahlamayacaıma neden olacaktır.ha,akedemi bi şey mi kaybeder..yoo.olsun,tarafım belli olsun da...
film hakikaten çok hassas.bu filmi izlerken kendinizden bişeyler buluyorsunuz.ayrıca Peter O'toole inanılmaz oynuyor. birbuçuk saatinizi bu filme ayırın.kaybetmezsiniz.