Kelebek ve Dalgıç
3,9

rudeonerudeone
rudeonerudeone

5 Nisan 2009 tarihinde eklendi
son derece trajik bir durumu farklı bir kamerayla,yani farklı bir bakış açısıyla aynı trajedi ölçüsünde aktarmayı başaran bir film.tek gözüyle yaşamaya çalışan bir adamın yaşadıklarına,ki bu adam vaktinde çok popüler insan,yine o tek gözünden biz de şahit oluyoruz.site puanlarına güvenmeyin,daha fazlasını hak ediyor,merak edenler pişman olmayacaktır.oyuncular da oldukça başarılı.
mrs-durden
mrs-durden

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
konusu ve bu konuyu etkileyici hale getiren görüntüleriyle tam bir sanat filmi olmuş beğenilmese bile tarzına saygı duyulması gereken bir film
khaleesi
khaleesi

4 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
filmin bu sitede aldığı bu puan çok anormal ve hakettiğinin altında kalmış bnce.gerçek film izleyicileri arıyorsanız her zmn 'imdb' de kalın derim çünkü filmler o sitede hakettikleri puanları alıyorlar ve kaliteli filmlerin hangileri olduğunu ordan öğrenebiliyoruz.filmlerin beyazperdede almış oldukları puanlara çok fazla aldırış etmeyin derim çünkü abuk subuk izleyiciler abuk subuk sallapati puanlar verebiliyorlar ve filmler kendi beklentilerinin biraz dışında olduğunda,yani anlamadıklarında 'berbat' diye sıfatlandırabiliyorlar... filmin gerçek bi hayat hikayesinden alıntı olması beni çok etkiledi ve gerçekten yüksek puanı hakeden bi film.zaman kaybı değil emin olabilirsiniz.hayatta herşeyin mümkün olabildiğinin çok güzel bir örneği...
nileylül
nileylül

3 Nisan 2008 tarihinde eklendi
bence çok güzel bi film...yasıyor ama gercekten yasıyor oldugun için mutlu olman gerktiğini hatırlatan bi film...hissedebilmenin aslında bi ayrıcalık oldugunu cesaretimiz neredeyse bulmamız gerektiğini hatırlatan...
dr-
dr-

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
Tabi konu olarak biraz ağır olsa da bu film bir psikoloji filmi sonuçta..herşeyden önce gerçek hayat hikayesi olması beni ayrıca etkiledi.Mathieu Amalric başta olmak üzre diğer oyuncularda oldukça güzel işlemişler.. 10/8
keciboynuzu1985
keciboynuzu1985

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Filmin ilk bölümleri izleyiciyi biraz zorlasa da, sanırım bu ilk bölüm, daha farklı da çekilemezdi.Sonuç olarak,Mathieu Amalricin performansı ve de iyi bir yönetmenlikle birlikte,ortaya güzel ve duygusal bir film çıkmış.
sinema
1 ziyaretçi
16 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Felçli bir adamın tek gözünden gördüğü bir manzara ve kocaman geniş hayalleri ve geçmişi. Küçük bir alfabe sistemiyle duygularını kitaba dökmüş ve kitap bittikten 10 gün sonra hayata veda etmiş beni üzdü. Bir dram, aşk, mutluluk filmi. Oturduğu yerden sadece önünde olanı yaşamak. İç sesinle arkadaş olmak. Film çok etkileyici, üzülüyorsunuz acıyorsunuz. Sadece karakterimizin gözünden gördüklerini izliyorsunuz. Buda sizi daha iyi empati kurmaya zorluyor. Felç sadece vücutta diyor film akılda ve ruhta değil. İçten bir film. Duygu yoğunluğu var. İlginç görüntüsü için bile izlenebilir. 10/8
yagmuronmaz
yagmuronmaz

9 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Biliyordum ne kadar güzel olduğunu bir türlü izleyemedim,erteledim.Farklı filmler arıyoruz çok film izleyenler olarak ve benim aradığım şeylerden biri var bu filmde.Çok beğendim,hayran kaldım.Bizimkilerin yapmaya çalıştıkları filmlere benziyor aslında ama müzik olayın aslı bence,müziği ne kadar güzel kavrarsa filmi,insanı da öyle güzel sarıyor.Güzel filmdi vesselam.
cansu-ada
cansu-ada

20 Ocak 2008 tarihinde eklendi
son zamanlarda vizyonda izlenmeye gerçekten değecek filmlerden biri düşünüdürücü bi filmm...
Joaquin-2
Joaquin-2

30 Haziran 2011 tarihinde eklendi
"Mar Adentro - İçimdeki Deniz" filmini andıran bir film. Onunla benzer tarzda ama ikisi arasında kıyaslama yapmak isteseydim bu filmi seçerdim. Bu filmdeki olaylar ona göre daha iyi anlatılmış. Bu filmde gerçek bir hayat hikayesine dayanıyor. Filmde özellikle kurgular hoşuma gitti her ne kadar dramatik bir film olsada yer yer güldürüyor insanı hiç sıkmıyor. Mathieu Amalricin harika bir oyunculuk çıkardığını söyleyebilirim. İzlemenizi tavsiye ederim Puanım: 8,4
rosein
rosein

23 Mart 2009 tarihinde eklendi
İçimdeki Deniz kadar başarılı ve acıtıcı
-umittheking
-umittheking

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Fransızca tercumanı olduğum için filmi tabikide orjinal dilinde izledim.Yapılan altyazıları ve filmin turkçe dublajınıda çok merak ediyorum çünkü gerçekten çevirisi yapmanın kolay olmadığı bir filim olarak düşünüyorum.Filme gelince film inanılmaz güzel izlediğim en güzel filimler arasına kafadan girer Bir başyapıt.
mdc1907
mdc1907

27 Aralık 2007 tarihinde eklendi
çok guzel ve duygusal bir film.izlerken gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız.
oboztepe87
oboztepe87

23 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
film dramanın en iyilerinden, filmde sanat adına ne ararsanız var. şahane bir film olmuş.
pengux
pengux

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
hayatının anlamını hastalığı ile keşfeden ve yeni bir kimliğe sahip olan editörün hayatı
ne olursa olsun yapmak istediği şeyi o halde yapacak kadar azimli bir kişilik jean dominique
tam bir sanat filmi kurgusuna ve anlatımına bayıldım seyretmenizi tavsiye ederim