deburky
12 Eylül 2008 tarihinde eklendi
İlk 2 film ile alakası olmayan, hatta serinin yüz karası diyebilirim. Gereksiz uzun konuşmalar, espri zorlaması replikler, başaktristin değişmesi , sıkıcı konu , vs. daha ne diyebilirim ki. Boşu boşuna ilk hafta gitmişim. Evde bile seyretmek zaman kaybı.10 üzerinden 4.
İLk ikisi kadar başarılı değildi. Rachel yerine Mario hiç gitmemiş. Görsel efektler güzel ama diğerlerine nazaran zayıf kalmış. Jet-Li kötü karakter rolüne hiç yakışmamış. Onun hep sevimli bir yüzü olduğunu düşünmüşümdür. Ama temposu izletebilir bir film. 10/6,5
Rob Cohenin açıklamalarını okuyunca ümitlenmiştim ama film tam bir hayal kırıklığı.Cohen Stealthten sonra bir felakete daha imza atıyor anlayacağınız.Bir sinemaseveri sinemada sıkabilen çok az film vardır.The Mummy:Tomb of the Dragon Emperor da o filmlerden biri işte.
film ilk 2 seriye göre daha basit ve daha kısa son bölümleri daha iyi yapabilirlerdi yinede izlenir bazı sahneleri çok güzel ve tempo sürekli üst seviyede tavsiye ederim...
Filme dün gitme fırsatı buldum Mumya serisinin bendeki yeri ayrıdır,gerçekten çok çok severek izledim ilk 2 filmini 3. de iyiydi @ma benm içn 1.film tartışılmazdı ilk olarak şunu söyleyim yani bayan oyuncu Rachel Weiszin tutm@mış,Brendan Frasern yanınada pek yakıştır@madım doğrusu 2. olrak Alex büyümüş @ma babası hiç yaşlanm@mış yani Bu biraz saçma geliyor insana
Filim gerçekten güzel bir yapım olmuş, fakat hep fantastik karakterlere yer ayrılmış aksiyon ve macera ile ilgisi fazla yok...Önceki filim bana göre daha iyiydi. İzlemeyen arkadaşlar varsa gidin izleyin bence güzel bir filim.
mumyanın çünde ne işi var bu aralar çin tarihiyle okadar cok film çeviriyorlarki gören duyanda bişey sanacak çin seddinin yapılış amaçını hatırlatırım neyse film benim için vasat ötesi 10/1 zaman kaybı
Cok vasat bi filmdi bence seyirciye hic heyecan vermedi ve aksiyon sahneside o kadar fazla degildi toplasanız filmde 10 dk vardi bu sahneler bide sonunda devamini cekeceklerine dair imza biraktilar 5/10
bence mumya mısırda kalmalıydı. ilk serilere göre pek iyi değildi bu film.. jet linin bazı filmleri güzel ama bu filme gitmemiş ... jet li her bulduğu filme gider oldu... "ne iş olsa yaparım abi" misali
filmde jet li olmasından dolayı,filmin içeriği pek sürükleyici olmasa da en azından 7 puanı hakedio.macera ve bilimkurgu sevenlere tavsiye edilebilir...