Mumya: Ejder İmparatoru’nun Mezarı hakkında görüşlerin ?
15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
İşin içine çekik gözlülerin girdiğinden midir bilinmez ama film çok basit. yani mumyanın devamını çekelim diye girişilmiş işe seneryo önemsenmemiş. Pek hoşuma gitmedi açıkçası 1. ve 2. filmler bundan çok çok daha iyi.
21 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Bence Film Serinin En İyisiydi Hem Makara Hem Macera Abartı Olmasa Filmin Tadı Cıkmazdı Efektler Falan da Felaket Filmi İzlerken Cok Keyif Aldım Tavsiye Ediyorum ..
5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bu nasıl bir filmdir ya 2 saatim boşuna uçup gitti.bu kadar bayat espirilerin yapıldıgı aşkın bu kadar kötü işlendiği bi film daha izlemedim sırf görsel efekt izlemek için gideceksiniz gidin ama mumya 1-2 nin yanından bile geçemez 2/10(2 puanda görsel efektler için verdim)
16 Eylül 2008 tarihinde eklendi
beklediğimden kötü çıktı 10/5
8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Evet Rachel Weiszın eksikliği kesinlikle çok fazla hissediliyor. Seri filmlerde oyuncu değişikliği yapılmışsa yeni oyuncuyu kabullenmeniz, karakterle özleştirmeniz pek kolay olmuyor maalesef. Mısırın gizemli tarihinden uzak kalınması ise tüm büyüyü bozmuş. Bir de filmin ikinci maceradan 1o sene sonra geçiyor olması, serinin 4.filmine hazırlığı düşündürüyor. Meşelayi yavaştan oğullarına devreden OConnel çiftinin heyecanı ve tutkulu aşkı ne yazık ki bu 3.filmde bana hiç geçmedi. Klasik hikayenin bu sefer çok hızlı ve beklenenden daha az süprizli ilerlediğini görüyoruz. Görsel effectler tabiki çok iyiydi. Ayrıca Brendan Fraser ve John Hannahı başarılı oyunculuklarından ötürü tebrik ediyorum.
2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ilk iki filmdeki aynı konular.sonunu tahminde çok zor değil.yalnız bu film biraz komedi tadında olmuş.sinemada değil belki ama evde zamanınız varsa izleyebilirsiniz..
4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
vallahi ilk iki filmden sonra hayalkırıklığına uğramadım dersem yalan olur..diyaloglar inandırıcılıktan çok uzak..hele bayan oyuncunun değişmesi çok kötü olmuş..kopuk kopuk kurgular..hiç beğenmedim..paranıza yazık olumu bilemem ama vaktinize yazık olur o kesin..ama illa izliyeceğim diyorsanız cd sinin çıkmasını bekleyin derim..10 üzerinden 2 bile çok...
28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Çok sıkı bir aksiyon filmi. Fantastik öğeler ön planda doğal olarak.. Çok hareketli, çekilirken bol figuran kullanılmış, önemli derecede emek harcanmış, büyük arenalarda ihtişamlı savaş sahneleri çekilmiş. Kısacası kayda değer bir film olmasına rağmen bana kalırsa derinlikten yoksun ve bekleneni veremiyor. Gene de " Indiana Jones " hayranları için bir alternatif olabilir.
18 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bence berbat bir film serinin diğer filmleri daha iyiydi
11 Ekim 2008 tarihinde eklendi
azcık efekt barındıran sıradan bi film olmuş. izlerken ciddi ciddi sıkıldım. oyuncular o kadar tutukki. ilk 2 filmi mumla arıyorsunuz. 6/10
12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ilk iki film gibi olmasa bile izlenebilir bir film. piyasada pek fazla iyi filmin olmadığını da düşünecek olursak, izleyin derim.
31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Quin imp. türklerle savaştığını biliyorum işin içine çin settide girince settin altındakilerin kim olduğunu tahmin etmek güç değil. ama anlamadığım çin setti türklere engel olmadıki sırıkla atlama geliştirilip çinliler faka bastırılmıştı :) settin altından çıkanları bi görmem lazım filme gidip .
13 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
fılm tam anlamıyla muhtesemdı....
4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
'Fragmanını beğenmediğim bir filme asla gitmem.' En yakın arkadaşlarımdan birinden duyduğum bu cümle bu filmle ilgili bütün hislerimi ortaya koyuyor. Çok sık sinemaya gittiğim için bu filmin fragmanını yaklaşık 5 defa gördüm ve her defasında büyülendim, 'filmi mutlaka görücem' dedim kendi kendime. İlk 2 'Mumya' filmini görmedim, görmeyi de düşünmüyorum ama bu filme gidicem ve çok da eğleneceğimi hissediyorum. Biraz 'Lord of the Rings,' biraz 'Narnia' biraz 'Troy' karışımı, güzel efektler ve görkemli savaş sahneleriyle donatılmış, son derece keyifli bir film olacağını hissediyorum, umarım yanılmam.
12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
idare eder ama ilk iki filmin tadı yok daha önemlisi rachel weisz yok yinede izlenebilir