Meg Ryanı hiç böyle göreceğimi tahmin etmemiştim. 47 yaşında hala görünmüyo ama herhalde bundan sonraki rolleri de oturaklı olacak gibi.. Nerde When Harry Met Sallydeki, City of Angelstaki şirin, ele avuca sığmaz karakter.. Ama Meg Ryanı sevmek de film mükemmel demek değil.. Sonunu tahmin etmek çok da szor değil ama dayanılabilir.. 6/10 alır benden.. İyi seyirler
yani öyle ahım şahım bi komedi filmi beklerseniz aldanırsınız. Sadece oyuncuları için izlenir bu film. ben başka bi sebep göremedim.10/6( o da oyuncular için)
güzel bir film... zaman kaybedeceğinizi sanmıyorum fakat filimde ciddi bir aksiyon yok. ama Antonio Banderas, Meg Ryan gerçektende kalite katmmış filme... ama bildiğimiz meg ryanı beklemeyin filimde... alışılmışın dışşında bir tip bu filmde... birde filmde megin oğlu rolündeki Henry... onun yerinde olmak istemmmmm... film 10 üzerinden 8i hakediyor...