O kadar film izledim ama bu kadar basitini görmedim,harcadıkları paralara yazık.Üstünden çok vakit geçmiş ama yazmaktan kendimi alıkoyamadım.Vaktime yazık,yanarım ona yanarım.
eğlenceli güzel vakit geçirmek için izlenebilir meg ryan ı hiç beğenmedim eski o şirin meg yok artık ama o kadar kilo veren bi kadın olarak filme oturmuş.. iyi seyirler../7
basit sıradan bir film iki dev oyuncudan büyük beklentilerle izlediğim bir filmdi 10/7 çok sıradan ve meg ryan a estetik hiç yakışmamış ben onu esk haliyle daha çok seviyordum
aklımda kalan 2 sahne. filmin başında banderasın müzede sarımsak kokusu vakası ve cam fanusun içinde yakaladığında verdiği mendilli tepki. 2.si filmin orta-sonlarına doğru gece meg ryanın banderasla tarışıp eve girerken banderasa gösterdiği sevimli, tatlı kızgınlık tepkileri.filmin sonunda banderasın neyi ne amaçla neden yaptığı daha etkili bi şekilde kurgulanmış olsa eminim bu filmin puanı daha yüksek olurdu.
filmden önce de meg ryan hakkında ufak bi yorumum var.ne yapmış bu kadın kendine yaa o tatlı tebessümünden güzel yüzünden hiç eser kalmamış.filme gelince izlemedim burdaki puanına göre izleyeceğim ama nerde o eski meg diye diye:)