eğlenceli güzel vakit geçirmek için izlenebilir meg ryan ı hiç beğenmedim eski o şirin meg yok artık ama o kadar kilo veren bi kadın olarak filme oturmuş.. iyi seyirler../7
O kadar film izledim ama bu kadar basitini görmedim,harcadıkları paralara yazık.Üstünden çok vakit geçmiş ama yazmaktan kendimi alıkoyamadım.Vaktime yazık,yanarım ona yanarım.
filmden önce de meg ryan hakkında ufak bi yorumum var.ne yapmış bu kadın kendine yaa o tatlı tebessümünden güzel yüzünden hiç eser kalmamış.filme gelince izlemedim burdaki puanına göre izleyeceğim ama nerde o eski meg diye diye:)
Meg Ryanı hiç böyle göreceğimi tahmin etmemiştim. 47 yaşında hala görünmüyo ama herhalde bundan sonraki rolleri de oturaklı olacak gibi.. Nerde When Harry Met Sallydeki, City of Angelstaki şirin, ele avuca sığmaz karakter.. Ama Meg Ryanı sevmek de film mükemmel demek değil.. Sonunu tahmin etmek çok da szor değil ama dayanılabilir.. 6/10 alır benden.. İyi seyirler