ben bu filmi izlerken çok ama çok eğlendim yaşım 25 olmasına rağmen:) Neyse o şeker cinin balı istemeyip sonra höpür höpür yediği sahne beni hala güldürüyor. bazen açıp sadece o sahne için bile filme baktığım oluyor.Bence izlenmeli herkes tarafından :):):)
Bir reklam filmindeki gibi canavarlar gerçekten çok saçma,filmi kurtaran tekşey Charlienin Çikolata Fabrikasında parlayan Kalbini Dinlede yıldızlaşan Freddie Highmoredur...12 yaşın altındakiler izleyebilir.
görsel efektleri hoş olan, aile kavramını ön plana çıkarmaya çalışırken aksiyonu da bir nebze ihmal etmeyen bir film izledim. çocuk filmi olarak görmeyin gerçekten hoş bir film.
Film gayet güzeldi, zaten başroldeki çocuk charlie'nin çikolata fabrikası'ndaki çocuk ve oldukça başarılı bir iş çıkarmış, sonuçta filmde 2 karakterde ve falso yok. Animasyonlar etkileyici, ama koydukları yaş sınırı 7, bence 13 olmalıydı, bazı sahneleri gerçekten ürkütücü. 7/10 izlenmeli, fantastik film severlerin beğeneceğinden eminim.
Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Hangi tür film severseniz sevin emin olun içerisinde kendinize göre tatlar bulacaksınız.Komedi,duygusallık,macera,fantastik ve hatta tam olarak tadını alamasanızda savaş kokusu bile bulabilirsiniz.Ama sonu gerçekten sizi güldürecek
Kitabını okumadım. Filmi konusuna afişine bakınca beğendim ancak fragmanı izleyince filmin kötü olduğunu düşündüm. Yine de izlemeye gittim. Ama fragmanın aksine gerçekten süper bir film. Bence kaçırılmaması gerekir. Gitmek isteyip kararsız kalanlar kesinlikle daha fazla düşünmeden gitsinler. Film izleyicisine keyif veriyor. Seslendirmesini de beğendim.
sinemada izlenmese de olur..görsel effectin bolca ve rahaatt rahat kullanılabileceği bi filmmiş ama kullanmamışlar, ses effectleri de iyi değil, bir de hiç bi filmin türkçe dublajlı izlenmemesi gerektiği düşüncem bi kez daha kanıtlanmış oldu, izlemek isterseniz alt yazılı olanı tercih edin. etkileyici değildi, (sadece) çocuk filmi gibi olmuş biraz..
geçen yaz 5 kitabı tek solukta okudum.az öncede filmi izledim ve gayet başarılı buldum.highmore ve bolgerı da çok başarılı buldum.bence bu film olumsuz eleştirileri ve aldığı bu puanı haketmiyor.