iyi bir gerilim/korkuydu. (4/10) Değerli dikkâtsiz-izleyici, şuursuz yorum-yazarlarımız için filmden: "Bunu bize neden yapıyorsunuz?" - "Çünkü evdeydiniz..."
Walla sizi bilemem ama 'onlar' filminden sonra izlediğim en iyi gerilimdi...maskeler olmasaydı daha mı iyi olurdu die düşünmedim değil çünkü sinemada maskeler falan çok saçma olmuş die konuşmalar duydum.. her neyse gerçek bi olaydan alınmış olması çok çarpıcı.. yönetmenliği zayıf buldum bu filmi çok daha vermli çekebilirdi..liv tyler götürmüş oyunculukta..belki daha iyi olabilirdi ama bu haliyle de oldukça geriyo..kesinlikle favorim 10/9
güzel bir gerilim filmiydi. Tek sorun kafada soru işaretleri brakarak bitmesiydi. Ki bu da önemli bir şey çünkü en başında yaşanmış hikaye diyor ama sonunda ne olduğunu öğrenemeden bakıp kalıyorsunuz.
aman aman bi şekilde tavsiye etmesemde gerilimden hoslananlar izleyebilirler . film kesinlikle geriyo insanı fakatf bu gerilimleri sadece filmdeki karakterlerin ani çıkıslarıyla saglamıs olmaları - bi puan veriyor diyebilirim .. izlemeye deger ... saygılarımla ..
İzlediğim gerilim filmlerinden yine iyisiydi ve gerçek yaşam öyküsüne de dayanmasına hoş olmuş.izlerken orda hissetim kendimi izlemenizi tavsiye ediyorum saygılarımla.
böyle filmmi olur ya boşuna gidip paranızı ve zamanınızı harcamayın tamara die biri var ama göremiosunuz adamların ödrülme sebebi o evde olmaları öldürenlerin kim ve neden öldürdüğü belli diil tamamen saçma anlamsız bir film alt yazılı fakat hiç alt yazı geçmio çünkü konuşma yok saçma saçma saçma
Bi kere korku filmiyle alakası yok.. Tamamen komedi ve özenti bi korku filmi olmuş.. Hikaye sadece bir mekanda geçiyor ve çok manasız saçma sapan bir film.. Ayrıca nedense çok kısa geldi bana.. Yine bitişi de çok saçmaydı.. Sözde gerçek bi hikayeden alıntıymış.. Ben de mi bi hikayemi film yapsam =) Başarısız bir film...
Filmde bi tamara geziniyo kim olduğunu anlayan var mı ? Yok.. Film korku filmmi mi ? Hayır.. Gerilim Adamla kadını niye öldürmeye çalıştılar bilen var mı ? Yok.. Adamla kadını niye öldürdüler madem maske takıyolar maskeleri çıkardıktan sonra niye suratlarını hala gizleme gereği duydular anlayan var mı ? Afedersiniz ama filmi anlayan var mı ??? Lütfen bu tarz filmlere gidipde para kazandırmıyalım bu kişilere vallahi paranıza yazık bu kadar rezil bi film olamaz Filmde 6 karakter gözüküyo ve ıssız bi ev hiç maliyet tok he var var pardon maskelere para vermişlerdir!!!
Çok saçma we gereksiz bir filmdi.. Şahsen Liv Tyler gibi büyük bir oyuncudan böle bir film beklemezdim... Ayrıca kısaydı ve içerik yerinde değildi... Sadece bazı yerlerinde zıplatma diye tabir ettiğimiz olay wardı. Film bittikten sonra etkisi dahi kalmadı korku filmi dediğin şöle bikaç gün etkisinde bırakıp korkutmalı. Boşuna gidip de paranıza yazık etmeyin derim =)
hayatımda izlediğim en berbat kategorisi bile olmayan bir film bence.. bu kadar konusuz bir filmi nasıl düşünmüşler tebrik ediyorum. bence bi giden pişman bir de gitmeyen.. kategorisizliğini geçtim ne başı var ne de sonu..
şimdiiii bir kere o kadınla o adam düğünden neden moralleri bozuk geliyorlar?? o maskeli 3 kişi kimdi? ev sahiplerini öldürmelerinin amacı neydi? söyledikleri gibi gerçekten de sadece evde bulunmaları mıydı? :) :)