Aşkın Kitabı
4,1
Aşkın Kitabı hakkında görüşlerin ?

juve-baby
juve-baby

3 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
ben Aşk ve Gururu daha çok beğendim ama bu filmde çok güzel, bunun sonu çok kötü koyuyor ya :/ bişeylerin düğümlendiğini hissettim resmen..izleyin beğenirsiniz!..***..
koala70
koala70

6 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Aşkın Kitabı hakkında ne tür bir eleştiride bulunmak gerek bilemiyorum doğrusu?....Ünlü yazar Jane Austen romanından sinemaya uyarlanan Aşkın Kitabı,2004 Yılında izlediğim Aşk ve Gurur filminin aynısı denilebilir.Aslında Aşk ve Gurur konu mekan ve kotsum olarak daha iyi tasarlanmış bir film.Yönetmen,Aşkın Kitabın da insanları etkilemek için gösterdiği yoğun çaba sanırım pek işe yaramamış.Yada ben farklı bir gözle bakıyorum..Filmde hep bir eksiklik var.Kopukluk var.Film bir türlü insanı etkisi altına alamıyor.Film de insanın gözüne hoş gelece yada ruhunu etkileyecek sahneler yok.Kostümler 1800 yıllara uygun olsa bile mekanlar konusunda gözle görülür pek bir şeyler fark edilmiyor.uzun sözün kısası insanı pek cezp eden bir film değil. 10/6,5
danse-macabre
danse-macabre

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Beklediğimden daha iyiydi diyebilirim.Gerçekten doğal, coşkulu bir anlatımı vardı.
kanaryadasi
kanaryadasi

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film uzun ve de akıcı olmaması sıkıcı olabiliyor. tarihi havayı güzel işlemişler. ama senaryo vasatın üzerinde bir aşk senaryosu değil. 10/6
Beethoven-2
Beethoven-2

29 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Pride and Prejudice’ın (Aşk ve Gurur) kopyası. Ondan da nefret etmiştim, bundan da nefret ettim. Hiç ilerlemeyen, hep aynı tonda devam eden, konusu bile olmayan, ne idüğü belirsiz bi film. Uyumamak için kendimi çok zor tuttum. Amerikan aksanından nefret eden ben için filmin tek artısı: Güzel, aristokratik İngiliz aksanı! Bir de sonunda söylenen Jane Austen’in İngiliz edebiyatındaki en büyük altı romanı yazdığı tamamen palavradır. G. Orwell ve Lewis Carroll Austen’a bin basar!
izlemeklazım
izlemeklazım

6 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok güzeldi ya aşk ve gururla kıyaslanması yazık çünkü aşk ve gurur jane austenn romanı ama aşkın kitabı onun hayatı ve biliosunuz gerçek hayat kitaplardaki filmlerdeki gibi bitmio olmuyo..james mcavyda çok iiydi filde annnada çok hoş bir filmdi kesinlikle izleyin bence
zeynep-y88
zeynep-y88

25 Kasım 2008 tarihinde eklendi
ben acıkcası beyenmedım bu fılmı cok sıkıcıydı.öyle etkileyıcı bır aşk hıkayesıde yok fılmde . ızlemezsenız bısı kaybetmezsınız. 10/5
znp7
znp7

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Arkadaslar zamanınızı ve paranızı kaybetmeyin hemde saçlarınızı yolmayın...
srdn20
srdn20

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
bnce çok güzel bir filmdi ilk 15 dk.sı biraz durgun geçiyor ama istemesenizde filme sürükleniyorsunuz sonu çok etkileyici bir şekilde bitiyor izlenmsi gerekir bnce...
akak03
akak03

5 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ben filmi izlerken şahsen uyudum.çok sıkıcı bir film . insanı bayıyo.paranıza yazık etmeyin.