Aşkın Kitabı
4,1
Aşkın Kitabı hakkında görüşlerin ?

kedito
kedito

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
çok kötü ve içim bayıldı resmen. birbirni gerçekten seven insan böyle mi yapar hikaye bu... 10/1
moschinofunny
moschinofunny

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
nedir bu böyle ya kız bir de gülerek gayet mutluymuş gibi poz vermiş de filmin mutlulukla falan alakası bile yok. o kadar güya birbirlerine aşık olmalarına rağmen bak sen şu filmin sonunda kızın yaptığı seçime! bana çok saçma geldi çok da bayık ilerlemeyen durağan sıkıcı bir filmdi bir daha da aslaa izlememm!
ecemutluol
ecemutluol

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
son derece gereksiz ve sinir bozucu bir film. kimseye tavsiye etmiyorum. öyle buram buram bir aşk hikayesi yok yani. aşk için savaşmak falan da yok kimse büyük beklentiler içine girmesiz. başarısız bir film. 10/3
burcinonur42
burcinonur42

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çok kötü filmdi. resmen içim bayıldı daha heyecanlı bir aşk hikayesi bekliyordum ama filmde malesef bu yok. ilk yarı gene ikinci yarıya nazaran daha iyi ama ikinci yarı gerçekten de gereksiz. 10/4 vakit kaybı
burcuaydin15
burcuaydin15

13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
soğuk ve ikinci yarıda adeta hiç insanı sürüklemeyen bir film. zaten sonunun hüsranla bitmesi de cabası. insanın tüm izleme hevesini alıp götürüyor. bir anda filme tahammül edemiyorsunuz. 10/3
geceninbeyazi23
geceninbeyazi23

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çok vasat bir filmdi.beklentileri karşılamaktan oldukça uzak..verdiğim paraya değmedi..