Türk Sineması'nın Eşkiya'dan sonra yeni yeni hareketlenmeye başlandığı dönemde Ömer Vargı'dan Herşey Çok Güzel Olacak filmi geldi.Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson'un abi kardeşi oynadığı filmde ileride Bar açma hayalleri kuran bir adamın abisini de işin içine katarak mafyayla başlarının derde girmesi anlatıldığı mizahi bir film.Alanson ve Yılmaz komik diyalogları ve iyi yazılmış senaryosuyla Herşey Çok Güzel Olacak vizyona girdiğinde iyi bir iş yapmıştı.Mazhar Alanson ve Cem Yılmaz izleyiciği gülmekten kırıp geçiriyorlar.
Çok eğleniyorum ben bu filmi izlerken.Mashar Alanson ile Cem Yılmaz’ın diyalogları gerçekten çok başarılıydı.Özellikle de rahmetli Selim Naşit ile geçen replikler harika.Kesinlikle izlenmeye değer.Çok eğlenceli bir film...8/10
hep küçük kardeşlerden çıkar problem zaten :P nedense filmin sonunda bile herşey çok güzel olamıyor...ayrıca o japon kızında görünmeyen gözlerine nasıl tutuluyor hayret doğrusu...fena değildi işte evde vakit geçirmek izin izlenecek bir film ama ben zamanında sinemaya giderek hatamıda yaptım...
Bana göre "kült." Türk Sineması için özel bir yeri olan ve senaryosu da ayakta durabilecek cinsten bir film ve Cem Yılmaz'ı sinemaya taşıyan ilk film olduğu için de önemli. Ben severek defalarca izledim, yine de izlerim tabi. Ama dönemin koşullarında filmin aktarımındaki bazı pürüzler de dikkat çekiyor, ses, fısıltı gibi geliyor mesela bazen. Ama genel anlamda sevdiğimi ve her zaman iyi bir şekilde anacağımı söyleyebilirim.
cem yılmaz ve mazhar çok güzel oynamış..çok güzel bir film..cidden ellerine sağlık yapanların..emeklerine sağlık..türk sinemasında hikayesi olan filmler görmek mutluluk verici..
çok güzel bir film herkese tavsiye ederim hem gülmek hemde duygulanmak istiyorsanız bire bir cm ylmz ve mazhar alanson kalitelerini yine ortaya çıkarmışlar