irem-tunc86
30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
her izlediğimde keyif aldığım tekrar tekrar esprilerine güldüğüm harika bir komedi film..konusu , oyuncuları mükemmel.. işte mükemmel bi türk filmi bugün komedi diye izlediğim how high filmini 4le çarpar!amerikanlar boş yeri çekse adamlar yapmış demekten vazgeçemeyenlere cevaptır bu film ..bizim filmlerimizi yok efekti yok diye sinemaya gitmeyip nede olsa iki gün sonra tvde verirler diye eve gömülüp izleyenler bu kafayla gittikten sonra hint filmleri bile tük sinemasını geçer siz kendi sinemanızı küçümserseniz millet naaapsın!!
cem yılmaz ın en iyi filmidir ayrıca en iyi türk filmlerinden biridir. cem yılmaz ın oyunculuğu ve mazhar alanson un müzikleri sayesinde 4-4 lük bir seyirlik haline gemiştir kesinlikle kaçırmayın dvd si alınası bir filmdir
Komedi ve drama türünde bir film olmasına rağmen ne yazık ki gülümsemek dışında bir reaksiyon gösteremedim film izlerken.Ayrıca Türk topraklarında yaşamamız sebebiyle birçok başarılı dram filmi çekilmiş olduğu için dram olarak bakıldığında insanı etkileyen bir film olduğunu düşünmüyorum.Repliklerin samimiyetsizliği de işin içine girince çok zor bitirdiğim bir film oldu.Cem Yılmaz'ın olduğu bir filmden en azından komedi adına bir doygunluk bekliyorsunuz ama maalesef.
On numara beş yıldız bir film.. ilk 12 yaşında izlemiştim, 32 yaşıma geldim hala sıkılmadan izlediğim ender filmlerden biridir komik ama bir o kadar da duygusal..
çok güzel bir film herkese tavsiye ederim hem gülmek hemde duygulanmak istiyorsanız bire bir cm ylmz ve mazhar alanson kalitelerini yine ortaya çıkarmışlar