Hababam Sınıfı Üç Buçuk
    1,7
    Hababam Sınıfı Üç Buçuk hakkında görüşlerin ?

erentos
    erentos

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    eskiler kadar iyi olmasa da güzel gene de...
    luckdown
    luckdown

3 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Filme 1 puan vermiştim çünkü kaliteden yoksun zorlama senaryo ile yapıaln önceki hababam filmlerine saygı göstermeyen bi yapımdı..

Ancak filmin adının bir an hababam olmadını düşünüp başka bir film miş gibi izlerseniz vasata yakın bir film izlenebilir eğlence için..

Filmin aklımda kalan tek güzel yeri sonunda hababamın şarkısı farklı formatta sölemesiydi o şarkıyı dinlemek için hala takıp izliyorum..:D
    emremaden165
    emremaden165

1 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    bence çekilebilecek en kötü filmi çekmişler kibariye ve seda sayanı çağırarak insan 30 sene önce çekilen ve hala gülerek seyrettiğimiz hababam sınıfını arıyor nerde inek şaban nerde kibariye kalite farkı açıkca ortada.
    Sikimic
    Sikimic

31 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    IntikamLarı daha acı oLaßiLirdi diye dü$ünüyorum.FiLmi çok kötü dediLer ama o kadarda kötü değiL 2 saatinizi eğLenceLi ßi ßiçimde geçiriyorsunuz (:
    cool-bixente
    cool-bixente

29 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Dost Elver, Cengiz Küçükayvaz ve Şafak Sezer olmasa izlenmez bir film ama bu üçünün performansı bence filmi kurtarmaya yetti.
    Demirtas
    Demirtas

20 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Yeni kuşak Hababam’lar içinde iyi bir yer edinebilir diye düşünüyorum. Hababam Sınıfı Askerde benim için bir felaketti. Hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biriydi. Bu film hiç değilse yeni kuşak Hababam’ın itibarını bir nebze olsun kurtardı.
    potasyum
    potasyum

18 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    çok komikti.emeklerine sağlık.öd kesesi patlama sahnesinde kırıldımm
    reedsternberg
    reedsternberg

15 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Fragmanlarıyla alakası yok.Fragmanlarından etkilenip gitmiştim ama fiyasko çıktı.yazık etmişler filmin ismine
    Fahri07
    Fahri07

12 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    film tam bir fiyasko yani boş yere vakit kaybı.bir filmden beklenen hiç birşey yok.senaryo vasat,oyuncular iyi seçilmemiş,gülünecek sahneler yok.sonuç olarak vakit ve para kaybı...haa unutmadan söyliym:(tabiri caizse)bu yeni hababam sınıfı serileri eskilerinin eline su bile dökemez.nerde o mahmut hoca inek şaban güdük necmi vs.bunlar para için çekilmiş uydurmasyon seri filmler.10/0
    canmehmet-46
    canmehmet-46

3 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    süperbir film olmuş bence beğenmeyen haksızlık etmiş ve eski iğrenç hababam sınıfından 1000 kat daha iyi
    ihate-clowns
    ihate-clowns

20 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    izlemeye değmez.tek gülüdüğüm sahne " öd patladı" sahnesiydi..gerisi hep boş dalga geçmek istedikleri şeylerle bile dalga geçememiş kendileri dalga unsuru olmuşlar.
    aslansay
    aslansay

16 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    bu filme kötü diyenler haksızlık yapıyor filmi izledim ve çok komik buldum zaten kemal kenan ergen çok iyi bir mizah yazarı...beyen miyenler mizahtan anlamıyorlar bence... en komik yeri ise hababam sınıfının tekbir getirip kaçtıgı sahne...çok komikti nasıl begenilmez ki bu film? 10/7 en azından!
    genco-92
    genco-92

27 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    Filmi birkaç kişi kurtarıyor.(Peker Açıkalın, Şafak Sezer)Mehmet Ali Erbil gittikçe seviyesizleşiyor.Arkadaşın biri sanki çok iyi şeyler yapmışız bide onları daha da seviyesizleştiriyoruz diyordu yorumunda.bence oldukça haklı.Ama hikaye "Askerde" saçmalığından oldukça iyiydi.Bazıları çok acımasız davranıyo ama "Kibariye" olmasaydı belki bu kadar eğlenceli olmazdı.
    durdumurat
    durdumurat

28 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    3 kelimelik 6 cümlede hababam (aslında dilim hababam demeye varmıyor ya) üç buçuk,3.5, (isme bak isme)

eski hababamla kıyaslanamaz...
    eski serinin (cok) altında....
    senaryo (ve) oyunculuk yerlerde...
    sinemamıza katkısı sıfır...
    espiriler sonderece bayagı...
    iyisimi eskileri izleyiniz....

Extradan ;;; bu son yıllarda yapılan ve adına hababam sınıfı diyerek saygı deger rıfat ılgaz ve ertem eğilmez ustalarımızın yaptıgı ve halen izlemeye doyamadıgımız o efsanefi hababam sınıfına hakaret edilmekte keşke bu yapıtların ismi hababam sınıfı olmasaydı..hababam sınıfı merhaba yok askerde yok 3,5 aceb sonraki seri hababam ayda mı..yazık göz göre göre bir efsane kokuşmak üzere...
    melani-alma
    melani-alma

10 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    gayet güzel eski filmlere nazaran birazda olsa ilerleme kaydetmek ne güzek tabiki yabancı filmler kadar iyi degil ama bizim onlar kadar olanagımız yok ama yinede bukadar emek verilmiş tebrik ediyorum.