sumru-atalan
13 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Hababam Sınıfı bir idoldür bizim için..Onun adını kullanıp reklam yaparak böyle saçma sapan filmlerin çekilmesine tahammül bile edemiyorum..Hababam Sınıfı diyince Kemal Sunal, Tarık Akan, Adile Naşit gibi ustalar geliyor bizim aklımıza, Seda Sayan’ lar değil..
film gayet güzeldi bence yeni nesil hababam doğru yolu buluyor bana göre gülmekten karnıma sahncılar girdi filmde Şafak Sezer çok ön planda farklı bir konu ama seyir zevki yüksek kaçırılmaması gereken bir yapım yani eğer gülmek istiyorsanız...
sadece eglencelı hababam sınıfı adında cıkmasın ya cıkarsa bole olur ne hababamıya yanına yaklasmaz farklı ısımle ızlensın basarısı dahada artar ama hababam bambaska bır atmosfer asla yanına yaklasamaz tıcarı kaygılar ıcınde yapılmıs apacık ortada
Yalnızca ünlü olan ama iyi oyuncu olmayan kişileri kadroya katarak Hababam Sınıf Askerde den daha da kötü bi film çıkarmışlar.4. film çekilir mi bilmiyorum ama çekilmese daha iyi
belki o günkü psikolojiyle alakalıdır bilemiyorum çok önyargılı ve kötü düşüncelerle mecburen girmeme rağmen eski hababam tadında tabii ki olamaz ama çok güldüm! son dönemdeki en komik türk filmidir!
Dost Elver, Cengiz Küçükayvaz ve Şafak Sezer gibi oyuncular kurtardı bu filmi. Ancak seda sayan m.ali erbil resmen öldürdü yaa. kibariye bile cadı rolüyle m. ali den daha iyi bir iş çıkarmış. özel hayatıyla tanındığı için şu m.ali erbil, gerçek hayatınımı izliyoruz, yoksa film deli rolünümü çıkaramadım ve kapatasım geldi televizyonu, hıh yine magazin izliyorum diyee...