Hababam Sınıfı Merhaba: Kullanıcı yorumları - Sayfa 2
Hababam Sınıfı Merhaba
1,8
kirpiotuzbes
17 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Sevgili Hakan14, yazdığın yorumlardan sinema zevkimizin biribirine çok yakın olduğunu görüyorum. Ben de Türk filmlerine destek verilmesi görüşüne katılıyorum ama son aylarda gösterime girip de gitmediğim tek Türk filmi bu film olucak. Bugün sinemaya gidicem ve Hababam Sınıfı'nı planlamıştım. Ama Kill Bill'e dördüncü kez gitmek daha cazip geldi ve planımı değiştirdim. (Gösterimdeki diğer tüm filmleri izledim) Vizontele Tuuba'yı sabırsızlıkla bekliyoruz...... Saygılar..........
Ben hababam sınıfının eski versiyonlarının hepsini izledim hepsinde de komedi vardı ama aynı zamanda da dram vardı.Yani filmde bize bi ders veriyordu ama bu son yıldır yapılan hababam sınıflarınada sadece komedi var.İnsanlar artık sadece gülmek istiyor birşeyler öğrenmek istemiyor....Bence Türk sinaması biraz daha bir şeyler öğreten bir sinama olsa daha iyi olur.