1,8
Hababam Sınıfı Merhaba hakkında görüşlerin ?
20 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Bu film hakkında iyi şeyler söylemek isterdim ancak oyuncuların gayreti ne yazıkki yetmemiş filmin en önemli sorunu senaryosu. Yazık böyle bir klasiğin devamına ancak bu kadar dağınık ve eskimiş bir senaryo yazılabilir, Ne karakterler oturmuş nede olay örgüsü iyi ilerliyor. Müzik kullanımı olsun ki Melih Kibar gayet temiz iş çıkarmış, oyuncuların performansı olsun bir komedi için yeterli ama sonuç benim için sıkıntı dolu dakikalardan ibaret oldu.
7 Şubat 2004 tarihinde eklendi
fena sayılmaz,ama eskisinin yerini tutmaz.anladıgım kadarıyla 2.sidegelecek.gelmelide.kadrosuda zengin, her filmde bulamazsınız.inanıyorumki türk sineması daha iyilerini yapacaktır,yapmalıda
25 Şubat 2004 tarihinde eklendi
arkadaşlar ben film hakkında yorum yapmiicam. ama bi şeye de şiddetle karşıyım... herkes (başta Mehmet Ali Erbil) sürekli tekrarlıyor "türk filmlerine gidin, destek olun, türk sineması gelişsin vs...". böyle şeyler midemi bulandırıyo. allah aşkına bu dilenmek değildir de nedir? böyle yalvaracakları yerde adam gibi film yapsınlar, millet nasıl olsa gider o zaman. Öyle gönül rızasıyla, canım cicimle olmuyo bu işler. kimse kusura bakmasın... türk filmine destek olucam diye de saçma sapan filmlere para veremem... iyisini yapsınlar, can feda...
12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Ne hakkınız vardı allah aşkına efsaneyi mahvetmeye?
7 Eylül 2007 tarihinde eklendi
efsane hababam sınıfı le bunu kıyaslamak imkansız film beğenildiki devamı çekildi bende beğendim ama 5ten fazla alamaz die düşünüyorum
7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
çok basit..bir filmde mehmet ali erbil varsa o film kötüdür..
6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
yazıklar olsun:( 10/1 hababam sınfıyla ne alkası var bu filmin.
17 Mart 2010 tarihinde eklendi
hakiki hababamın ekmeğini yiyen emek hırsızları...
20 Aralık 2004 tarihinde eklendi
ii bi filmdi eğlendiriyodu ama hababam sınıfının devamı olarak değil kim nederse desin hababam sınıfının yerini tutamaz ayrıca çok da izlenmesi gereken bi film deil bence tabi buda benim kendi görüşüm
yinede hababam sınıfının devamı olarak adlandırmamaları gerekiordu bence düdük necminin gelişi dışında orada hababam sınıfı ile ilgili bişi yok e tabi bu da benim kendi görüşümdür sonuçta
zevkler ve renkler farklıdır
23 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Hababam Sınıfı'nın yeni versiyonlarında eski filimden kareler verilmeli ve özellikle bu film serisine şüphesiz en büyük katkı gösteren Kemal Sunal'ın canlarndırdığı inek şaban karakteri diğer filimlerdede gösterilmeli. Böylece hem bu filimler bizi hüzünlendirip eskiye götürecek, hemde olan olaylarla da güldürecekti! (ilk filimin biyerinde vardı ama ikinci filmi izlemedim daha)
20 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Sevgili Kermit
filmdeki karakterin adı Bebe Ruhi ve cuk oturmuş. Biraz da Kemal Kenan Ergen'den söz edelim, leman ve limon çizerlerindendi. Fabrika gibi dergi, Cem Yılmaz, Gani Müjde, KKE.
Bence ilk denemesi olduğu için işi biraz fazla uzun tuttu. Hababam'ın DVD'si çıktığında en az 30-40 dakika daha uzun bir film göreceğiz.
Bu arada korsancıların gözü aydın, Hababam ve Vizontele Tuuba'nın korsanları çıktı. Hem de tam çıkması gerektiği anda, gerektiği gibi. İki filmden de bana birer kopya kontrol için geldi, müjde!!! VCD'ler boş, en ufak bir kayıt dahi yok. Bayılıyorum korsancılara, kendi bindikleri dalı kesiyorlar. Arena'nın yayını da ses getirmiş ve Tahtakale'de dahi göz açtırmıyorlar (bir hafta sürer maksimum)
18 Ocak 2004 tarihinde eklendi
merhaba hababam sınıfında bir tane bile espri yoktu.ayrıca filmide izledik izlemedende konusmuyoruz.eski hababam filmlerinden alıntı sahneler doluydu film.espri niteliğinde yeni hiçbişey yoktu.kötüye de iyi demeyelim...