filmi izlediğinizde adam sandlerın gerçek masallarından neden daha başarısız olduğunu anlıyorsunuz. filmdeki bence en iyi performans 'paul bettany' iyi oynamış. profesyonel bir ekiple aslında bu film çok daha iyi yerlerde olurdu aslına bakılırsa konu itibariyle mumya serisinden farklı olduğu pek söylenemez. elinizde başka tercih yoksa izlenilebilecek bir film diyebilirim. 10/5
hayalperest insanların(benim gibi:)) realistlere göre daha çok seveceği bir film masalsı bir film efektleri başarılı buldum çocuklara hayal gücü gelişimi için izletilebilir 7/10
ilginç konusu dışında elle tutulur fazla bir özelliği olmayan bir film. vakit geçirmek için izlenebilcek daha çok çocuklara hitap eden bir film olmuş. oyunculuklarda açıkcası biraz vasattı. 5/10
Filmi izlemedim ama görüsüm söyle Brendan Fraserin bütün filmleri birbirinin kopyası gibi.Dünyanın merkezine yolculuk ve mumya serilerine cok benzer oldugunu düsünüyorum fragmanını izledikten sonra.Yine bulunan lanetli bir kitap, efsanevi bir olay ve kosusturmaca! bu tür filmleri ezberledik artık!
eğlencelik bir film,çok süper diyemeyeceğim, ama kesinlikle kötü de değil.izlenmese de olur ama başka bir alternatif bulamıyorsanız rahatlıkla izleyebilirsiniz.bazı olumsuzluklara göz kapamanız gerekiyor,fantastik bir film ve aslında bu yönü ilgiyi hak ediyor.bu arada brendan fraser artık şu saç modelini değiştirsin bence=)genel olarak,iyi vakit geçirmek için izlenip bir süre sonra unuttuğunuz bir film diyebilriz.yalnız benim dikkatimi paul bettanynin performansı çekti açıkçası,oldukça başarılıydı,giyim kuşamıyla ve gizemli karakteriyle bir silas havası vardı hafiften.
Ben o Elinor Loredan karakterini canlandıran Helen Mirren´a bayıldım :) Bu kadar mı eglenceli olur.O alaylı tavrı öyle güzel takınmış ki onu ayrıca açıklamak istedim.Inkheart kötü bir film değildi.İzlerken keyif aldım ben fakat kaçırılmaması gerekir diye bir kaide de yok.Güzel bir fantastik. 10/8
Fantastik sinemayı çok severim.Hayel gücünün derinliklerinde yolculuga çıkmak,çoçukluğumuzdaki atlı karıncaya binmek kadar zevklidir benim için.Bu film ise bende hayal kurıklığı oluşturdu.Aceleyle yapılmış gibi.Senaryo ve kurgu bence çok kötü.Yinede ilgisine çekecek arkadaşlar olabilir.
Bu tür filmlere karşı her zaman bir sempatim vardır.Ama bu film tam olmamış.Senaryoyu da beğendim ama oyuncular(p.bettany hariç)daha fazla filme girebilirdi ya da daha canlı karakterler yaratabilirlerdi 5/10