Gemide
4,2

emreavcar
emreavcar

6 Kasım 2003 tarihinde eklendi
Türk sinemasının en iyi ilk filmlerinden biri. Serdar Akar oyuncularından istediği performansları fazlasıyla alıyor, küfürler havada uçuşuyor. Küçük bütçeyle çekilmiş büyük bir film... (8/10)
ilkerekleme

son lahmacunu yemiycektik...:=)
basakbilgi
basakbilgi

25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Türk sinemasının en önemli dönüm noktalarından olduğu şüphesiz... Film ekranda değil de sanki önümüzde yaşanıyormuş hissiyatı vermektedir...
e-ergener
e-ergener

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Kısaca; Erkan Can’a hayran olmaya başladığım film..
alba42
alba42

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Güzel diyoglara sahip,izlenesi bir film.
Majör-2
Majör-2

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi izlemeden önce Laleli’de Bir Azize filmini izleyin ve üzerine bunu izleyin.O zaman bu filmi, anlatmak istediklerini ve değerini daha iyi anlayacaksınız.Çok alışık olmadığımız bir konu ve hayatı, doğal, yalın, saf ve orjinal hali ile izleyiciye sunuyor.Bu açıklıktan dolayı eleştiriler olabilir tabi, buna saygı duyarım...Bence çok çok başarılı bir film.Erkan Can yine mest etti beni bu filmde...9/10'Nabıcaz be Kamil, cinayete girdik'
teo-17
teo-17

12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Türk sinemasının tozlu raflarında unutulmuş çok güzel bir filmi gemide.....izlemeyenlere siddetle tavsiye edilir...biraz çabuk olun gemi kalkmadan yetişin...9/10
Esteban-2
Esteban-2

15 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bu filme neden oscar vermemişler..ya da iyiki almamış ödül filan..çünkü hepsi yetersiz kalır..erkan can’ın performansı da ayrıca şahane....inanılmaz güzel bir film..uğur yücel de müzikleri yapmış..ya sinemaseverim diyen herkes büyük zevka alır bu filmden..nokta:)
lovejunkie
lovejunkie

25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
gemide bi evsanedir aslında ,hakkınıda vermek lazım filim gayet süper,hem komik hem iğrenç,bide lalelide bir azize tarafı var kısmın ikisini peş peşe izlemelisiniz.9
umuty90
umuty90

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
tam anlamıyla bir sanat filmi. herkesin sevebileceği bir film değil tabi ama seven de tam seviyor:D ben şahsen çok beğendim.
cudiferat
cudiferat

15 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Başyapıt mı ? tabii ki değil ama özellikle çekildiği dönemi de göz önüne alırsak gerçekten çok güzel, insanı izlediğine pişman etmeyecek bir film

Filmin kurgusu gerçekten çok güzel, özellikle karakterler ve işlenişi dikkate değer, küfür konusuna gelince bence "yerinde" kullanılıyor ise hiç bir problem yok
8/10. izleyin derim
Frank-Serpico
Frank-Serpico

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
cok gusel cok farklı cok eglencelı cok komık cok dusundurucu cok farklı erkan can dokturmus dıger oyuncuların ıcınden sıyrılmıs arkadas ortamında ızlenecek gusel yapıldıgı doneme bakılırsa cok cok basarılı ınsan pıskolojısınıde yansıtan basarılı bır turk fılmı....
gogola
gogola

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Harika Film.

Gerçekten çok iyi psikolojik analiz. Ne güzel tahlil ediyor Gemideki insanları ve insanların dar klişeleşmiş hayatlarını.

Dar dünyaya sıkışmış Gemi insanlarının bir kadın görünce yaşadığı değişimi ve bunun psikolojilerinde yarattığı gel gitleri çok iyi yansıtmış.

Erkan Can çok iyisin. Filmi resmen almış götürmüş. Hele o diyalog sahneleri ve duruşu yok mu, sanki yılların denizcisi.

Türk Sinemasının nadide güzel örneklerinden biri, oyunculuk ve kalite izlemek için, gerçek sinema için mutlaka izleyiniz.
kolaric
kolaric

26 Eylül 2005 tarihinde eklendi
kolay kolay yıkılamayacak, sapasağlam bir türk sineması kültü. akımın devamı pek sürmedi ne yazık ki, bir umut bekliyoruz yine de.
ynarcin
ynarcin

23 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmin başından ilk kalktığımda beğenmediğim. sonra düşündükçe gözümdeki değeri artan belki de ilerde benim için efsane olabilecek bir film.onlar ne güzel repliklerdir.erkan can ve haldun boysalın oyunculukları ne oyunculuklardır."azize"yle birlikte birbirini tamamlayan iki film çekme fikri ne güzel bir fikirdir.çok da doğaldır.mutlaka izlenmeli...

"çok acıktım be kamil..."