Gemide
4,2

Kulpi
Kulpi

4 Şubat 2006 tarihinde eklendi
evet film tek kelimeyle mükemmel.Tabii 'lalelide bir azize' yi de izlemek lazımo zaman tam oluyor işte o film niye sitede yok ??
hakanserpin
hakanserpin

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
GEMİDE Türkiye gerçeğini yansıtan, karakterleriyle hafızalardan silinmeyecek bir film.
lastlimre
lastlimre

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle türk sinemasını kült filmlerinden biri. oyuncunculuk senaryo müthiş.
thebor
thebor

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
kusura bakmayın ama tek kelime ile rezalet,50 dk sonra ağır işleyen filmden ,sürekli tekrar eden küfürden bu filmden sıkıldım.Türkiye'yi kötüleyen filmlere ve kişilere verilen ödüllere bir örnek de bu film sanırım.Erkan ise 50 dk. dayanmama tek sebepti,ancak o bile yeterli olmadı.
umut k.
umut k.

7 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Bir denizci olarak gemide geçen diyaloglar süper ,yönetmen koster havasını çok iyi yakalamış filmde.Ancak film teknik olarak zayıf gibi duruyor .
emrekaragozoglu
emrekaragozoglu

17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
en çok izlediğim filmdir gemide.. rutin olarak izlemeye de devam ediyorum.. iyiki bu film yapilmiş.. nerde kalmıştık 10/10
ilginirmak
ilginirmak

2 Kasım 2006 tarihinde eklendi
yalnızlık...bağlılık..ihanet..mücadele..korku..açlık.öteki insanlar. bunların yanında martılar....yarınsızlık...bütün bu kavram karmaşası altında filmi gerçekten "daralarak"izlediğimi söylemeliyim.sinemanın başyapıtlarından biri bence...anlatmak istediğini insana yaşatıyor adeta.. .yönetmeninden bu tarz filmler bekleyince ve kurtlar vadisi gibi bir film gelince hayal kırıklığına uğradım..insan nerden nereye demeden edemiyor....yeni sinemacılara teşekkürler
denniz90
denniz90

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
süper ötesi bir film türk sinemasının gizli hazinelerinden biri(tatar ramazan,ağır roman vb.)eşi benzeri çok zor bulunan bi film herkeze tawsiye zamana değer film 10/10
sinema
1 ziyaretçi
25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Gemide ve ardından Lalelide Bir Azize, bu iki film birbiriyle mükemmel kurgulanmış. Gemide filmi türk sinemasın başyapıtlarından. Erkan Can a sevgilerle...
guvencg0
guvencg0

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Kim ne derse desin.. 10 numara ötesi yok.. Hangi film bu kadar gerçekçi olabilirki..
mumtazkendir
mumtazkendir

2 Nisan 2009 tarihinde eklendi
yahu bu filmi belkide arkadaşlarımla 50 kere izledim ve bütün replikleri ezberledim 10 üzerinden 100 sağa sola küfür ederek karizma dağıtan bi kahraman... Erkan CAN kesinlikle kaçırmayın derim.. bir baş yapıt
volkantig
volkantig

13 Kasım 2004 tarihinde eklendi
'nerde kalmıştık' film bugune kadar izledigim duşuk bütçeli en iyi Türk filmi. oyuncularla karakterlerin uyumu süper oturmus filmin atmosferi cok iyi sağlanmış
yemre5883
yemre5883

2 Aralık 2006 tarihinde eklendi
gercek çok güzel sagopanın kasetindede buradan bir alın tı var
hasankatranci
hasankatranci

8 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Süper bir Erkan Can ve süper bir film.Ben daha yeni izleme fırsatı buldum.Türk sinemsına meraklı biri olarak da nasıl bu filmi atlamışım diye kızdım kendime.Film çok gerçekçi ve hayatın tam içinden geçiyor.Bu kadar gerçekçi olmasına sebeb filmdeki sahnelerde gerçekten esrar içildiği olabilir mi acaba..
acdikbiyik
acdikbiyik