kusura bakmayın ama tek kelime ile rezalet,50 dk sonra ağır işleyen filmden ,sürekli tekrar eden küfürden bu filmden sıkıldım.Türkiye'yi kötüleyen filmlere ve kişilere verilen ödüllere bir örnek de bu film sanırım.Erkan ise 50 dk. dayanmama tek sebepti,ancak o bile yeterli olmadı.
yalnızlık...bağlılık..ihanet..mücadele..korku..açlık.öteki insanlar. bunların yanında martılar....yarınsızlık...bütün bu kavram karmaşası altında filmi gerçekten "daralarak"izlediğimi söylemeliyim.sinemanın başyapıtlarından biri bence...anlatmak istediğini insana yaşatıyor adeta.. .yönetmeninden bu tarz filmler bekleyince ve kurtlar vadisi gibi bir film gelince hayal kırıklığına uğradım..insan nerden nereye demeden edemiyor....yeni sinemacılara teşekkürler
süper ötesi bir film türk sinemasının gizli hazinelerinden biri(tatar ramazan,ağır roman vb.)eşi benzeri çok zor bulunan bi film herkeze tawsiye zamana değer film 10/10
Gemide ve ardından Lalelide Bir Azize, bu iki film birbiriyle mükemmel kurgulanmış. Gemide filmi türk sinemasın başyapıtlarından. Erkan Can a sevgilerle...
yahu bu filmi belkide arkadaşlarımla 50 kere izledim ve bütün replikleri ezberledim 10 üzerinden 100 sağa sola küfür ederek karizma dağıtan bi kahraman... Erkan CAN kesinlikle kaçırmayın derim.. bir baş yapıt
'nerde kalmıştık' film bugune kadar izledigim duşuk bütçeli en iyi Türk filmi. oyuncularla karakterlerin uyumu süper oturmus filmin atmosferi cok iyi sağlanmış
Süper bir Erkan Can ve süper bir film.Ben daha yeni izleme fırsatı buldum.Türk sinemsına meraklı biri olarak da nasıl bu filmi atlamışım diye kızdım kendime.Film çok gerçekçi ve hayatın tam içinden geçiyor.Bu kadar gerçekçi olmasına sebeb filmdeki sahnelerde gerçekten esrar içildiği olabilir mi acaba..