Gemide
    4,2
    Gemide hakkında görüşlerin ?

kriker1905
    kriker1905

7 Mart 2009 tarihinde eklendi
    bu puanı asla haketmiyor.
    Dialoglar dışında filmde hiç bişey yok..haa bide rus bi güzel var...:D
    mkosehan
    mkosehan

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    güzeldi
    lastlimre
    lastlimre

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    kesinlikle türk sinemasını kült filmlerinden biri. oyuncunculuk senaryo müthiş.
    aozturk191
    aozturk191

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    bence vicdanı çok güzel anlatan çok kaliteli bir film.küfürlere gelince.tamamen doğallığı yansıtıyor bence.
    memoli-2
    memoli-2

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar aldığı puanı kesinlikle haketmiyor öncelikle..Filmde bol bol küfür etmişler ve alkol ile sigara tüketmişler..Erkan Can dahil bütün oyuncular hiç iyi değil..Bana göre filmin bazı diyaloglar dışında vasattı:(
    cudiferat
    cudiferat

15 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Başyapıt mı ? tabii ki değil ama özellikle çekildiği dönemi de göz önüne alırsak gerçekten çok güzel, insanı izlediğine pişman etmeyecek bir film

Filmin kurgusu gerçekten çok güzel, özellikle karakterler ve işlenişi dikkate değer, küfür konusuna gelince bence "yerinde" kullanılıyor ise hiç bir problem yok
    8/10. izleyin derim
    totosilyano
    totosilyano

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    ya binadan, ya zinadan, o binalar yikilacak, bu kumla yapilan binalari deniz elbet geri alacak .. Bu replik filmden bir alıntıdır . 4 aralıkta 1998 tarihinde vizyona girmiş ve 16 agustos 1999 ilk kez tv ekranlarında gösterilmiştir. cok gariptir ayni gecede deprem olmuştur. Bu bir Tesadüfmüdür?
    gizlibahce-2
    gizlibahce-2

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    9 verdim. garip ve deneysel. mutlaka izlenmeli. erkan can favori aktörlerimdendir. takvada uçmuştu zaten oyunculuğuyla.
    ama tanrı aşkına en iyi türk filmi demeyin. eşkıya kaçıncı o zaman?
    Server Bedii
    Server Bedii

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Hayatımda İzlediğim En Başarısız Filmlerden Birisidir.Ya Ben Sinemadan Anlamıyorum Ya da Serdar Akar :)
    fahri
    fahri

30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Bu mu yani 8.5 puan aLan, çok beğeniLen fiLm? Tamam erkan can döktürmüş, adam zaten güzeL roL yapıyo. tamam erkeğin zayıf noktaLarını göstermiş. tamam diyaLogLarda çok gerçekçi... Ama bumu sinema? Sanat fiLmi demiş bikaç arkadaş, sinema sanatı bu değiL ki. o vinçLerin denizden kum çekme sahnesi 100 defa gösteriLdi. aynı şey aynı şey aynı şey... içim sıkıLdı izLerken, sırf puanı hatrına aLmıştım fiLmi. Uğur yüceLde müzik feLan yapmasın bence. Gitsin oyuncuLuğunu yapsın :) Benim yorumum: vasat bi fiLm. 10/2
    hero8282
    hero8282

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Türk sinemasını takip ettiğini iddia edebilececek bir izleyiciyim..

Bu filmi seneler önce izledim ve arşivimde de var. Adana Altınkoza Film Festivalinde gösterimler beleş diye milletin analı çocuklu doluştuğunu ve ilk yarıyı beklemeden tövbe tövbee diyip kaçtılarını gülerek hatırlarım hepp. Küfür hayatın içindedir ve vazgeçilmezidir sizi rahatsız etmiyorsa filmi ve diyalogları başarılı bulacaksınız.Çekim teknikleri çok eleştiriliyor ama Lalelide Bir Azize filmi ile birlikte izlendiğinde muhteşem bir deneysel çalışma çıkıyor ortaya. iki filmde de kesişen kareler ve aynı hikayenin iki farklı yüzünün anlatıldığı kaç film var ki.. Bu filmi izliycekseniz Azizeyide izleyin ikisine birlikte verin notunuzu. Kesinlikle geçer not alacak Türk sinemasının seçkin örneklerinden bence...
    vv7vv
    vv7vv

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    İşte oyunculuk. Erkan Canı mutlaka izleyin bu filimde. Harikalar yaratıyor.
    gogola
    gogola

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Harika Film.

Gerçekten çok iyi psikolojik analiz. Ne güzel tahlil ediyor Gemideki insanları ve insanların dar klişeleşmiş hayatlarını.

Dar dünyaya sıkışmış Gemi insanlarının bir kadın görünce yaşadığı değişimi ve bunun psikolojilerinde yarattığı gel gitleri çok iyi yansıtmış.

Erkan Can çok iyisin. Filmi resmen almış götürmüş. Hele o diyalog sahneleri ve duruşu yok mu, sanki yılların denizcisi.

Türk Sinemasının nadide güzel örneklerinden biri, oyunculuk ve kalite izlemek için, gerçek sinema için mutlaka izleyiniz.
    basakbilgi
    basakbilgi

25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Türk sinemasının en önemli dönüm noktalarından olduğu şüphesiz... Film ekranda değil de sanki önümüzde yaşanıyormuş hissiyatı vermektedir...
    emrekaragozoglu
    emrekaragozoglu

17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    en çok izlediğim filmdir gemide.. rutin olarak izlemeye de devam ediyorum.. iyiki bu film yapilmiş.. nerde kalmıştık 10/10