dl-dvd
3 Kasım 2005 tarihinde eklendi
bence film güzeldi ama bazı arkadaşlar begenmemiş film i ellerinden geldikleri kadar bir şeye benzetmeye çalışmışlar. Birşeylere değmiş zaten ahmet ve metin olduğu için film kurtulmuş neyse film güzeldi ama tavsiye edilir altyazı okumaktan iyidir..
ilk önce şuni sölim film komedi açısından sınıfta kalmış fakat türkiyeyi çok güzel anlattığı için izlenebilir özellikle ahmet uğurlunun mükemmel performansını izlemek için gidin derim...
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bu filmde herhangi bir komik olay göremiyorum. Metin akpınar eşcinsel rolünde bir kerhane patronu. Filmde 4-5 tane de hayatkadını var. Bir de batık bir banka....Bırakın gülmeyi; filmi izlemeyi bitirebilmek için bir ayrı bir çaba harcadım. Haftasonunun 2 saatinin rezil olmasını isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum...
Ben filmi dün izleme şansı buldum eğlenceli bir filmdi, yalnız filmi izlerken ara ara şüpheye düşüyorsunuz saçma bir şekilde mi bitecek diye arada yaşanan bazı kopukluklardan dolayı fakat öyle birşey olmuyor buaralar izlenilmesi gereken filmlerden bir tanesi özellkle Ahmet Uğurlu ve Metin Akpınarın performansları taktire şayan..
Filmin politik komedi olarak pek bir inceliği yok.Çünkü bildiğimiz şeyler söyleniyor ve orjinal ya da ilginç bir şey söylenmiyor.Filmin en belirgin sorunu:senaryonun akıcı olmaması.Senaryonun bazı yerleri kopuk ve iyi bağlanamamış gibi geldi bana.Onun dışında filmin diğer büyük sorunu da filmin finalinin olmaması.Filmi kurtaranlar ise Metin Akpınar ve Ahmet Uğurlu.Metin Akpınar efemine genelev patrou rolüyle,Ahmet Uğurlu ise saçı,kıyafetleri ve konuşmalarıyla döktürüyorlar.Zafer Ergin ve Zihni Göktay'ın performansları da gayet iyi.Öyle görünüyor ki,bu film Zekeriya Beyaz ile daha çok gündemde kalır. 6/10
çok eğlenceli ve Türkiye'nin gündeminde bir konuyu işleyen bir film. zaten oyuncular tartışmasız çok iyiler. Türkiye'de bu da olur dedirten bu filmi gülmek, eğlenmek isteyen herkese tavsiye ederim.
umarım bu filmde bazı türk filmleri gibi türk sineması için gereksiz bir film olmaz.. bence bu filmi kurtarabilecek en büyük faktör metin akpınar'ın performansı olacaktır.. umarım iyi olur. izlemeden bi yorum yapmak yanlış olacaktır..