Esaretin Bedeli
4,8

baharyoldas
baharyoldas

20 Ocak 2010 tarihinde eklendi
süper bir film,herkese tavsiye edebilirim..
mert-canlar
mert-canlar

6 Şubat 2010 tarihinde eklendi
onlarca kere tekrar tekrar izleyeceksiniz..
sinema tarihinin gelmiş geçmiş en kaliteli yapımlarından birisi izleyince hak vereceksiniz izleyin..daha önce izlediğiniz filmleri unutacaksınız arkadaşlar emin olun...
Ömer Furkan TAŞÇI
Ömer Furkan TAŞÇI

2 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
harika bir film mutlaka ama mutlaka izlenilmesi gereken bir film
Şahin T.
Şahin T.

4 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi filmi olarak gösterilmesi çok normal MÜKEMMEL bir film ....Bu durum öyle değil ama yine de çok iyi bir film kaç kez izledim ve kaç kez daha izlerim bilmiyorum ama tekrar tekrar izleyeceğim kesin.....Aktardığı duygu çok iyi .....UMUT ....SABIR....GÜVEN.....bunlarin önemini derinden işliyor izleyiciye....Keşke devam filmleri de çekilseydi
Alpaslan Bey
Alpaslan Bey

11 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Fazlaca abartıldığını düşünüyorum kötü film değil ama en iyi filmde değil. Bu türde daha iyi filmler var. 7/10
Soner Ateş
Soner Ateş

25 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Film hakkında hiçbir olumsuz sözüm yok belki on kere izledim benim zirvemdedir yeri. Lakin anlamiyorum neden ikinci kez ve cok acemice bir dublaj yapıldı. Morgan freemanin sesi bile Türkçedeki sesi değil. Ve bunu yapan nasil becermisse öyle bir yaymış ki orjinal dublajli olanı hicbir film izleme sitesinde bulamiyorum. Hangi akıl biseyi berbat etmek icin bu kadar emek harcar ki. Lütfen bu yaziyi okuyan ve gucu yetebilen varsa orjinal dublajli olanı yatsın bu rezalete bi dur desin.bu filmin dublaji da basyapittir çünkü (Dakika 14:40 “bitini temizleyin” demeliydi. Artık “ilaçlayın” diyor. 18:00de “taze balık”diye bağırırlardı adama ama burda “ağla” diye bağırıyorlar. Kaç yıllık morgan freemanı bile başkası seslendirmiş)
Elif Tanrısever
Elif Tanrısever

28 Şubat 2021 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi filmlerden ve başarısını hak ediyor. Başka filmlerle karşılaştırılmayacak kadar her yönü ile iyi.
Metonya
Metonya

13 Haziran 2021 tarihinde eklendi
bu film kesinlikle 1.liği hakediyor eğer izlemediyseniz iyi ortam hazırlamadan izlemeyin ziyan etmiş olursunuz.
Abdulhamid Ataç
Abdulhamid Ataç

20 Nisan 2024 tarihinde eklendi
sırf 2 ve 3 puan verenlerin ayıbını bir nebze telafi için puanladım

sırf 2 ve 3 puan verenlerin ayıbını bir nebze telafi için puanladım
Aslı Padak
Aslı Padak

10 Kasım 2024 tarihinde eklendi
cok guzeldı sıddetle tavsıye ederımm. yesıl yol benı daha cok etkılemıstı ama bu fılm de kotu degıldııı
gkhnjt
gkhnjt

12 Ekim 2006 tarihinde eklendi
mükemmel!!!
recepbicim
recepbicim

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok harika bir film
izlenmeye değer
nolover
nolover

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bir baş yapıt. kesinlikle izlenmeli. Senaryo ve oyunculuk harika.
spuki-2
spuki-2

3 Ocak 2008 tarihinde eklendi
olagan ustu bı film. herkesın ızleyıpte kendıne ders cıkartabılcegı bır başyapıt
exex-214
exex-214