Yönetmen alanında özgün bir eser yaratmış.Filmin sonunda kendimce düşündüm,bbazı sonuçlara vardım.zaten bir filmi önemli kılan da bu sanıyorum.Abigailin oynu harikaydı,bence gelecek dünya sineması için çok şey vaat ediyor.Tebrik ederim ne diyebilirim ki:)
farklı ve dikkat çekici bir senaryo küçük kıza "Aşk Tarifi" filminde bayılmıştım bu filmde de iyi bir performans göstermiş.. Romantik Komedi sevenlere iyi gider.. ;)
filmin ilerleyişi ilginç geniş bir zamanı kapsıyor, sizi izlerken meraklandırıyor ve yanıltabiliyor.özellikle babanın kızına hayatını anlatırken kızının müdahelesiyle hikayenin donup kaldığı yerler güzel olmuş.çok fazla bir beklenti olmadan izlenilebilecek bir film...
Film sizi resmen içine çekiyor ve zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz.Beklentilerinizi kesinlikle karşılayacaktır,güzel vakit geçireceğinizden eminim. 10/9
Romantik komedi turune cok iyi bir ornek.. herkese tavsiye ederim.. Oyuncuların performansı super. Ozellikle mayanın ve Isla Fisherin performansına bayıldım... 9/10
öylesine gittiğim bu filmi çok beğendim herşeyiyle izlenmesi gereken bir film hatta romantik komedi sevmeyenlerin bile izlemesini tavsiye ederim sonunu kesinlikle merak içinde bekliyorsunuz..
romantik komedi sevenler mutlaka izlesin,filmin felsefesi güzel aslında.kurgu,senaryo,alışılmadık son gayet güzel.ama yoğun bir film değil (duygu açısından)
Büyük olasılıkla, aşırı beklentilerle gideceğiniz bir film değil nasıl olsa. Bana kalırsa yapacak hiç bir işiniz yok ve sinemaya gitmek istiyorsanız, izleyebileceğiniz hatta yer yer keyif de alabileceğiniz bir film. Amerikan aile ve sevgililik ilişkileri hakkında fikirler veren, çerez tadında bir film. Öyleki İzledikten sonra gidip gitmediğinizi bile ayrımsamıyorsunuz. Sinema için değil ama evde DVD için hoş bir film olabilir.
hoş zaman geçirmek ve keyif almak isteyenlerin gitmesi gereken bir film. illa görülmesi gereken değil ama izlesem fena olmaz dedirticek türden..konu güzel işlenmiş oyuncular iyi oynamış özellikle abigail.. güne güzel başlamak, geçirmek, ya da bitirmek için gidilmesi gereken bir yapıt.