Başlarda klasik romantik film gibi başlıyor ama sonradan farkını ortaya koyuyor ve sürükleyciliğini gö in kızına yaşadığı ilişkilerini anlatırken bizi de olayların içine çekiyor ve sürekli tahminlerde bulunup fikir yürütüyoruz,şu olucak bu olucak diye 3 kadının arasından sonunu da güzel bir şekilde bağlamışlar.
Gayet midesiz bir kaç insanının aşk hayatını anlatan,bazı hoş esprilere rağmen komediden uzak daha da kötüsü içinde aşk olmadığı için romantizmden bahsedemeyeğimiz bir romantik-komedi.
Film sizi resmen içine çekiyor ve zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz.Beklentilerinizi kesinlikle karşılayacaktır,güzel vakit geçireceğinizden eminim. 10/9
Her şeyden önce kurgusu bir kere insanı filme bağlıyor. Bunun yanında aşk gidiş gelişleri ve tutarsızlılığ çok iyi yansıtmış.R. Reynoldsı izlemek ayrı bir zevk. Eğlendirici. Bu tarz filmlerde boşuna etik değer arıyorsunuz. Malum, olay ABD de geçiyor... 10/8
film çok eğlenceli ve çok romantik ve filmi izlerken zaten en başından beri hangi yolu izlemesini sizin ondan önce bulduğunuzdur. film yeterince duygusal açıdan izleyeni doyuruyor ve benden 8/10 alıyor. tebrikler
Çok başarılı bir yapım olduğunu düşündüğüm bir film.Filmi henüz yeni izleyebildim.İnsan izlerken filmin sonunu gerçekten çok merak ediyor ve de tahminlerde de bulunmadan geçemiyor.Filmin sonlarına doğru baba karakterinin kızına söylemiş olduğu son cümle beni oldukça etkiledi.Bu tarz filmleri seven arkadaşlara mutlaka tavsiye ederim.İyi seyirler .. 10/8