130 bin dolarını isteyen bi adam var ofisimde-hayır 70 bin dolar...diyaloglar etkileyiciydi,daha önce izleseymişim diye geçirdim bittikten gibson karizmasıyla renk katmış rolüne,klasik bir intikam öyküsü gibi dursada ilerledikçe farklılaşıyor parayı değil de gururunu geri almak isteyen bir adamın hikayesi payback
MELLLLLLLLLL GİBSONN yaw bu adamın adı bile filmi izlemeyi gerektiriyor filme gelince komedi eglence aksiyon ne ararsan var şiddetle tavsiye ediyorum izleyin arşivinize koyun
Ya bende beğendim filmi, bir aksiyon filmi için gayet iyi ama bazı arkadaşlar gibi muhteşem, gelmiş geçmiş en iyi aksiyon filmi olduğunu falan da düşünmüyorum açıkçası :D Ama yinede tavsiye ederim filmi Mel Gibson götürmüş resmen.. Para için savaştığı sanılsada tamamen gurur amaçlı yapılan bir savaşı anlatıyor.İzleyin derim..
kusursuz bir film...mel gibson filmi tek başına taşımış...bu arada bu filmin yeni versiyonuda pisaya sürüldü galiba ilk çekileni ancak senaryo değiştirilip bizim izlediğimiz şekliyle vizyona girdi...iyikide değiştirmişler ilk çekilen hiç hoşuma gitmedi...
Her izlenişinde aynı keyfi alabileceğiniz,eğlenceli ve komik,türü içinde oldukça başarılı bir aksiyon.Mel Gibson tek kelimeyle muhteşem.Zengin oyuncu kadrosu da cabası.