KaliteTAKİP
9 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
MELLLLLLLLLL GİBSONN yaw bu adamın adı bile filmi izlemeyi gerektiriyor filme gelince komedi eglence aksiyon ne ararsan var şiddetle tavsiye ediyorum izleyin arşivinize koyun
130 bin dolarını isteyen bi adam var ofisimde-hayır 70 bin dolar...diyaloglar etkileyiciydi,daha önce izleseymişim diye geçirdim bittikten gibson karizmasıyla renk katmış rolüne,klasik bir intikam öyküsü gibi dursada ilerledikçe farklılaşıyor parayı değil de gururunu geri almak isteyen bir adamın hikayesi payback
Her izlenişinde aynı keyfi alabileceğiniz,eğlenceli ve komik,türü içinde oldukça başarılı bir aksiyon.Mel Gibson tek kelimeyle muhteşem.Zengin oyuncu kadrosu da cabası.
Bu kadar eski bir filmi ancak bugün izlemiş olmanın üzüntüsünü yaşıyorum açıkçası. Mel Gibson’ı hiç bu kadar karizmatik görmmeiştim doğrusu. Ne Cesur Yürek’te ne de Cehennem Silahı’nda. Bu rol O’na gerçekten çok yakışmış. Filme gelince bayıldım diyebilirim. Bir Aksiyon - Maceradan ne bekliyorsanız var. Müthiş eğlenceli ve zevkli bir film. Mutlaka izleyin derim.
Ya bende beğendim filmi, bir aksiyon filmi için gayet iyi ama bazı arkadaşlar gibi muhteşem, gelmiş geçmiş en iyi aksiyon filmi olduğunu falan da düşünmüyorum açıkçası :D Ama yinede tavsiye ederim filmi Mel Gibson götürmüş resmen.. Para için savaştığı sanılsada tamamen gurur amaçlı yapılan bir savaşı anlatıyor.İzleyin derim..
Espirili ve heycan dolu bir macera-aksiyon. Mel Gibson ve Julia Roberts'ın başrolde oldukları Komplo Teorisi filminin senarsti Brian Helgeland imzalı bir film daha.Helgeland'ın Donald E. Westlake'in aynı adlı romanından sinemaya uyarladığı Payback'de bu kez Komplo Teorisi'nin aksine yönetmenlik koltuğuna da kendisi oturmuş.Mel Gibson ise yine başrolde.Başarılı aktöre Mario Bello ve Deborah Kara Unger gibi iki güzel yıldız eşlik ediyor.Gibson her zaman olduğu gibi yine usta oyunculuğuyla adından söz ettirmeyi başarmış.Türkçe'ye Gününü Göreceksin adıyla çevrilen Payback iyi bir film,tavsiye edilir.
sinemada izlediğimde sıradan gelmişti ama dün tv'de izledim ve hiçte sıradan olmadığını anladım.aksiyonundan diyaloglarına kadar 1. sınıf bir film.mel gibson'ın tek adam olarak yaptığı bir şov.öyle oynuyor ki ondan başkasını görmüyorsunuz.
guzel vakıt gecırmek ıcın ızlenebılecek surukleyıcı bır fılm...mel gıbson fılmı anlatırken sın city fılmını anımsamadan edemedım..orda da benzer bır ses tonu fılmı anlatıyordu:)en yakınları tarafından ıhanete ugramıs bır gangsterın ıntıkamı ıcın sehrın mafyasını cokertmesını anlatan basarılı bır fılm...cekımlerın gumus ve grı tonda yapılması ayrı bı renk katmıs fılme
ne yalan söyliyim öle abartı dercede çok harika bi filmmiş havası yaratmadı bende ama vasatın üstünde bi film mel gibson filmi tek başına almış götürmüş bol silah sesi bol action var filmde izlerken sıkılmıyorsunuz söyliyim... benden en fazla 7/10 alır......