JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
8 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Uzatılmış versiyonunu izleyenler hak vereceklerdir ki gerçekten biraz fazla uzun.Müzikler eğlenceli ve güzel,John C. Reilly şarkı söyleme konusunda muhteşem olsa da müzikal izlemek için bu komedinin birinci tercih olamayacağı açık,işin komedi ayağı da özellikle diğer Apatow yapımlarına göre hayli aksak.
Biraz fazla fantastik öğe barındırıyordu açıkçası beklemediğim bi detaydı ama seyredilebilir türde olmuş, John C. Reilly iyi oynamış, bazı espriler zaman zaman kahkaha attırabiliyor, sürprizler fena değildi.(Jack White vs.)7/10
Bu filmle ilgli yorum yapılmadığını görünce şaşırdım. Çok iyi bir film yapmışlar. Müzik dönemlerindeki geçişler o anda ki grupları yaşam şekli dünyanın hayata bakışı uyuşturucuya göre müziğin değişimi ve bunları tiye alarak anlatımıyla iyi bir abzürd komedi filmi yapmışlar. saundlarını kesinlikle dinleyiniz. Çok iyi müzikler. Filmi izlerken çok güldüm. oyunculuklar seneryo çekim çok çok iyi... ellerine sağlık. Not: Bu filmi normal kafaylan içmeyin. alkol falan alın izlerken.