filmin kendine göre bir "havası" var.bunu ilk saniyelerden itibaren hissedebiliyorsunuz.oyuncular,mekanlar,müzikler,çekimler bu havayı oluşturan temel faktörler.konusu belki ilk bakışta çok sade gözükse bile aslında bir düşününce çok kilit durumlardan bahsediyor.konusu sağlam ancak yönetmen bu konuyu hakkıyla işleyebiliyor mu?işte orası biraz tartışılır.aslında finaline kadar da gayet işliyormuş gibi gözüküyor.ne var ki finalin filmin en büyük kozlarından biri olması gerekirken son derece aceleye getirilmiş,özensiz ve çarpıcılıktan uzak bir hal alıyor.zaten filmin süresi de oldukça kısa,yönetmen sanki belli bir süre sınırını aşmamaya çalışıyormuş gibi bazı sahneleri ve konuları gereğinden kısa tutmuş gibi hissettiriyor.bu durum filmin genelinde olmasa bile en azından finalinde oldukça göze batıyor ve dediğim gibi verimli bir finalden bizi mahrum bırakıyor.oyuncular oldukça iyi.ve hatta oldukça da cüretkar.sanırım projeye ve yönetmenn egoyana fazla güvenmişler.hikayeyi ve filmi genel olarak beğendim,ancak belirttiğim gibi bazı önemli hataları var,yoksa daha da güzel olabilirdi.izleyeni pişman edeceğini zannetmiyorum.