Harry Potter ve Melez Prens
3,8

melsa8484
melsa8484

15 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bugün antalya cinebonus sinemalarında ilk seansında izledim genel olarak beklentimi karşıladı bende kitabı okudum ve kitap uyarlamalarının asla en mükemmel biçimde yapılabileceğini zannetmiyorum ama sonuçta melez prens güzel bir film olmuş yani bütün replikleri olayları alıp bir filme boca edemezsiniz. film bir çok harry potter hayranını mutlu edecek gidin ve izleyin
Engin Yüksel
Engin Yüksel

28 Mayıs 2012 tarihinde eklendi
diğer serilerine kıyasla gerçekten sıkıcı bir film olmuş 2/5
ilsalaron
ilsalaron

19 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bu film hakkında yorum yazmayacağım ama size bir yazı tavsiye edeceğim lütfen Atilla Dorsayın bu film hakkında yorumunu okuyun bire bir üstada katılıyorum hatta az bile yazmış.
Ceren S.
Ceren S.

29 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Ya kusura bakmasınlar ama bu filme 8 puandan fazla verenlerin hepsinin 15 yaş altı ergen daniel aşıkları olduğunu düşünüyorum çünkü 'şimdi yakışıklı çocuk görücem' değil de 'şimdi harry potter serisinin devam filmini izlicem bakalım seriye yakıştı mı' mantığıyla izleyen birinin bu filmi bu kadar çok beğenme ihtimali yok.. Evet berbat değildi tabi ki ama bu seriye yakışmadı açıkçası, görsellik ve aksiyondan çok romantizm vardı.. bu kadar yoğun aşk görmek istesem romantik komediye giderdim zaten.. sadece görsel efektlerin çok iyi olması yüzünden 5 veriyorum.. İzlenebilir..
Ata Kalinyazgan
Ata Kalinyazgan

12 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
Harry Potter serisi aslında sevdiğim bir seri olsa da bu filmle gözümden bir parça düştü. Çok ağır bir tempoya sahip, aksiyonu çok az ve gereksiz aşk olayları katıp insanı sıkan bir film. Harry Potter hayranlarının bile pek hoşlanmadığını düşünüyorum.
tropter
tropter

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Hayri Pıtır serisi çocukların desteğiyle ilgi gören bir seridir.Dünya çapında kitabının ve filminin büyük paralar kazandırmasınında sebebi çocuklar ve pazarlama stratejisidir.Serinin sonunda büyük bir yılan olan bölümü aklımda kalmış.En iyiside zaten oydu.Diğerlerini hatırlamadığım gibi bu serinin o kadar da abartılmaması gerektiğini düşünenlerdenim.Artık çocuklarda büyümüş o roller kocaman çocuklarada yakışmıyor artık.Bir sinemasever olarak Harry ve arkadaşlarının gençlik filmlerinde oynamaları gerektiğini düşünüyorum.Para uğruna seriyi gereksiz yere uzatmak isteyen yapımcılar var tabii.Onlarda kendilerine göre haklılar.Bence biran önce tadında bırakılıp sonlandırılması gereken bir seri olduğunu düşünenlerdenim.Yüzüklerin Efendisi gibi yerinde ve tadında sonlandırılmalı artık.Tadı biraz kaçsada
royaless
royaless

2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bu film dier filmlerden daha fazla aksiyon ve üzücü olaylar var sabırsızlıkla bekliorm inş... kitaba uygun giderler
-imall
-imall

12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
merakla bekliyorum filmi... Herzaman hayal kırıklığına uğrasamda yine de izleyeceğim
ultraaslanserhat
ultraaslanserhat

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
harry potter film serisi malesef üçüncü ve dördüncü filmlerinde ki o etkileyiciliği bir türlü iki filmdir yakalayamıyor serinin beşinci filmi çok yavandı ve oyuncuların kötü performansları ve sinematografide ki özensizlik göze çarpıyordu serinin altıncı filmi melenz prens te de aynı özensizliği görüyoruz bir defa oyunculara yapılan makyaj onları olduğundan çok küçük göstermiş(serinin dördüncü filmin de yapılan harika makyajı hazıtların ve oyuncular şimdi olduğundan daha byük görünüyordu) bunun dışında harry potter serisinde ilgimi çeken noktolardan biri de ron ve harmonie arasında ki ilişkinin çarpıklığı serinin dördüncü filmde değinilen bu aşk hikayesi beşinci filminde tamamen es geçilmişti bu filmde ise ortada büyük bir dramtizm yokken birden değiniliyor üstelik bu filmde oyuncuların çok kötü oyunculuğu gözden kaçmıyor uzun lafın kısası harry potter serisi ilk iki filmle çok kötü bir giriş yapmıştı üçüncü ve dördüncü filmde seri kendisini biraz toparlasada son iki filmde tekrar bir düşüş söz konusu tabi ki harry potterden yüzüklerin efendisi gibi bir görsellik ve etkileyicilik beklemek boşa bir hayalden öte bir şey değildir ama filmler en azından "herkese hitap etme" derdinden kurtulup kitap serisi gibi rotasını gerçek kitlesine çevirebilse çok daha başarılı olur görüşündeyim
nskmourinho
nskmourinho

4 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Zaten buraki yazarın çoğu aynı şeyi söylüyor.Puanlamadan da anlaşılacagı gibi beyazperde okuyucuları ilk iki filmi daha cok begenmiş. Kimsenin yönetmeni aforoz ettiği filan yok ama film olmamış.Mesela lotr için cogu yer (son filmde saruman ın ya da ilk filmde Old Forest bölümünün olmaması gibi)dogal olarak filmde yoktu ama pj bunu o kadar güzel dengeledi ki en sıkı kitap fanları bile(bunlardan biri de benim)keh küh dedi ama filmi bagrına bastı.David yates potter ve cevresinin psikolojisine o kadar deginmiş ki filmin aslında fantastik-macera oldugu gercegini unutmuş.
t-26
t-26

24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
ne zaman bitecek bu seri ya.ilk çıktığında 15 yaşında filandım,şimdi geldim kaç yaşına saçlarım bile dökülmeye başladı ama bu film hala bitmedi
seymaerisen
seymaerisen

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
diğerlerine göre bu filmde bi olay göremedim.. aksiyon azdı izletti ama çok durgundı bir amaç yoktu sadece oluyordu olaylar seriinin en vasat filmi ama çok kötü sayılmaz
sabo97
sabo97

28 Mart 2009 tarihinde eklendi
yha bnce film süper olacak ama kasımda olması daha iyi olur aslında hem kasım hem temmuz:)temmuza almaları bnce kötü oldu bazı kişiler tatile gidicektir büyük ihmtimal sinema bulamayabilirler
montana-2
montana-2

17 Ocak 2010 tarihinde eklendi
O kadar bütçe, o kadar teknoloji nimeti ellerindeken böylesine başarısız bir filmi nasıl yapıyorlar anlamak güç. Böyle filmleri izledikçe Türk filmlerine haksızlık ettiğimizi düşünüyorum.Sürükleyicilik,aksiyon,devamlılık adına hiçbir şey yok. Resmen uyutan bir karanlık film. Eleştirmenler zaten bir filmi başarılı buluyorsa bilin ki o film sıkıcıdır:) Bu da onlardan biri..
yeliz644
yeliz644

16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
bende 7. kitabı okudum güzel bitiyo bencede 6. da pek hareketlilik yok filminin güzel olacağını düşünmüyorum ama inşaalah güzel olur