Harry Potter ve Melez Prens
3,8

orsau
orsau

24 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
serinin en kötü filmi olmuş bence. hiç bir atraksiyon yok, başarı yok...ergenlik dönemi gençlik sorunlarını irdeleyen piskoz filmlerden olmuş. ayrıca kriz yapımcıyı tet eçmiş olacak ki bu kadar sıkıcı bir film çekebilmiş.
xxl3346
xxl3346

16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
verdiğim paradan çok harcadığım zamana üzüldüğüm ender filmlerden birisi. Serinin en kötü filmiydi tam bir hayal kırıklığı...
sinkosen
sinkosen

13 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
izlediğim en kötü harry potter filmiydi.. gitmeyin izlemeyin demiom.. ama pek bişiy ummayın filmden.. harry ve arkadaşlarının ergenliğini anlatıo film..6/10...
thedeadlock83
thedeadlock83

15 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Artık çocuk filmi olmaktan bile çıkmış harry nasıl oluyorda hala 10 üzerinden 8e nüksedebiliyor?Yoksa benim görmediğim bir dünya görüşümü var bu filmde!
firat-kusku
firat-kusku

15 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Harry Potter serisinin en kötü filmi idi..Zaman kaybından öte değildi..Özellikle aksiyon yönü çok eksik..Bence izlenmeye değer değildi..Gidip paranızı boşa harcamayın derim ben..
zelzeles
zelzeles

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
harry potter serisinin en kötüsüdür. filmi izledikten sonra dikkatlice düşününce ne kadar anlamsız sahneler olduğunu göreceksiniz.
kamilrecep
kamilrecep

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi!! demek isterdim fakat ne yazıkki vasatı aşamayan bir Harry Potter filmi olmus. Çok az action sahnesi var. Voldemort hiç yok. 10/6
leyrn
leyrn

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
evet bencede film cok kötü zümrüdanka yldaslıgından sonra bi fiyasko daha resmen resil olduk gene allah bu filmi yapanları bilddiii gibi yapsın inş.
gokcin-ucuran
gokcin-ucuran

15 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
berbat!!!acayip bi hayal kırıklığı...aptal aptal sahneler,eklemeler...dahası hiçbişiyin altyapısı oluşturulmamış son film için.nedenini anlamadan oldu bitti işlenen bi konu.bi kaç yerde efektler tamam ama gerçekten izlediğim en sıkıcı filmdi seriden.zaman kaybı.sıkıcı.sinemada izlemeye kesinlikle değmez::((
doccodocco
doccodocco

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
filmin hayranlarini azda olsa tatmin edebilcek nitelikte bi film olmus ama serinin en zayif filmi. arkadaslarim kitabini okurkan cok zevk aldiklarini solediler ama filminden zevk alamadilar sebebide cok fazla bolum atlamis olmalari sanirim
hemrec
hemrec

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
serinin en kötü filmi, paranıza yazık, çekilecek yeni film serileri için zemin filmi çekmişler resmen, harry potter must die diyorum
zero-666
zero-666

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
berbattı uyarlama değil zaten kıtabın yazarıda aynı sekılde hıc alaksı olmadıgını belırtmıs hıc aksıyon yoktu elestırmenlerden zaten beyenı kazanamamıs tabı zevk meselesi izlediğim en kötü hp filmiyidi.