necro89
26 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Bence Türk sineması bu filmle atağa geçti.Umarım ağır roman gibi türkiyenin kıyıda köşede kalmış sorunları ele alınır.Filmi izlerseniz türk sineması nasıl atağa geçmesin diyeceksiniz.Bence arşivinize ekleyin.Pişman olmıycaksınız....
Türkiye'de en baba bir film hangisidir? diye soracak olursanız,hiç kuşku yok ki bunun cevabı Ağır Roman'dır.Tek kelimeyle muhteşem bir başyapıt.Türk sinemasının kilometre taşlarından biri olan bu film gibi bir film çekilir mi diye düşünüyorum da böyle bir filmin üstüne geçecek bir filmi bulamıyor ve düşünemiyorum.Muhteşem bir film.En iyi türk oyuncularının belki de bir daha bir araya gelemeyeceği bir şaheser.Teşekkürler Mustafa Altıoklar,Teşekkürler Okan Bayülgen ve yine Teşekkürler Mustafa Uğurlu.10/10
okan bayülgen müjde ar için "bu anasından da deli"demişti.haklıymış.o ne için söyledi bilmiyorum ama delirmiş bir oyunculuğu izledim,beni delirten bir oyunculuğu..
Bugüne kadar gördüğüm en iyi türk filmlerinden biri özellikle şiirsel anlatımı beni çok etkiledi.Bunun yanısıra küçük efektlerinde çok iyi kullanıldığını söyleyebilirim . Bu filmde özellikle Mustafa Uğurlu,Burak Sergen ve Savaş Dinçel’in oyunculukları göz kamaştırıyor. Bu filmi mutlaka izlemelisiniz.
iyi filmdi. Okan Bayülgen çok iyiydi. Müje Ar çok iyiydi. Müja Ar ile Okan Bayülgenin sigara sahnesini hatırlıyormusunuz? Müzikleri harikaydı. Allah Cem Karaca'ya rahmet eğlesin.
izledigim en iyi türk filmi oyuncuların performansından müziklere mekan seçimlerinden repliklere her şeyiyle mükemmel sahne aralarındaki o kısa şiirlerde çok iyi düşünülmüş türk sinemasının en sıra dışı ve en kaliteli yapımlarından... sadece izleyin ve görün etkisinden uzun süre kurtulamayacaksınız..........
İşte bir kötü film daha. Herkes Okan'ı söylüyor. Savaş Dinçel'i unuttunuz herhalde. Mükemmel bir oyuncu. Yönetmenin hali içler acısı. Bir de rol vermiş kendine. İnsan ağlasın mı, gülsün mü bilemiyor. Kitabı kesinlikle çok daha iyi. Acayip lezzetli bir argo var kitapta. Film ise Dinçel ve Sergen için izlenebilir. Gerisi hikaye.
sanırım bir Mustafa Altıoklar filmi olduğundan bir türlü ısınamadığım bir film. Soğuk atmosferi, abartılı oyunculukları ve kötü kurgusuyla itici bir yapım... (3/10)