fvzbrk
16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
filmi şimdi izledim:) dünyanın merkezine yolculuk kadar başarılı olmasa da,3 boyut tadını en azından normal filmden daha keyifli bir şekilde izledim.türk yapımı olan Barda isimli filmin bence bir kopyası idi.testereden de alıntılar vardı.ancak bu tarzda filmler izlemeyi seviyorsanız izlemeye değer:)
Geçen günlerde 3 boyut olarak çıkan Bold adlı çizgi filmi izleme şansım oldu. Filmden bu kadar etkileneceğimi tahmin etmemiştim. 3 boyut gözlüğümü taktıktan sonra sanki bambaşka bir aleme gittim. Bu filmde 3 boyut olarak verilecek ve o korku filminin üstüne bide bu görsel şölenin eklendiğini düşününce.... Tüylerim şimdiden diken diken oluyor. Bir an önce filmin vizyona girmesini bekliyorum
filmi şimdi izledim testere serisinden daha ağır işkence sahneleri var hele kızın ağzına neşter sokup çevire çevire kesme sahnesi çok fena olmuş çok beğendim herke se tavizye ederim 10 üzerinde 9 10/9