jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
5 Mart 2013 tarihinde eklendi
Senaryosuyla raydan çıkanların çok benzeri olan,oyunculukların göz doldurduğu,klişe unvanını az da olsa hak eden bir film deception.Kötü müydü hayır değildi ama mutlaka izlenmesi gereken bir yapım da değil orta halli denebilir
Filmin senaryosu ve oyunculuklar mükemmeldi. Final için ise anlatılmaz izlenir diyorum. Ewan McGregor'u daha önce Star Wars serisinde izlemiştim. Hiç yaşlanmamış. Hugh Jackman etkileyici oyunuyla yine formda olduğunu gösteriyor biz izleyicilere. Sıkılmadan izlenebilecek filmlerden biri.
biraz klişe bir konu.sürprizleri var.ama yine de izlettiriyor.iyi buldum.Hugh Jackman a yakışmış rolü.Michelle Williams göz kamaştırıyor. :D 7 puan yeterlidir.
filmi adım gibi bilerek izledim. sonu ve final sahnesi berbattı. ama dvd menüsünde alternatif son vardı ve orda iyi ve kötü hiç vuruşup dövüşmüyordu herkes kendi yoluna gitti. üstelik son sahnede adam milyonlarca insan arasında kadını bulmadıda üçüde kendi yollarına gtti yani. filme kendi versiyonlu haliyle 10/3 ama alternatif son haliyle 10/7. izleyecekseniz mutlaka dvd olarak izleyin. marketlerde promosyon raflarında duruyor.
Ya raydan çıkanlar filminden çalıntı direk aynısı neredeyse zaten direk filmin sonunu çok rahat tahmin edebiliyorsunuz böyle yapımların çok olmasından ama gene güzel film sıkıcı değil iyi seyirler
hollywood bu tarzda çok film yaptı buda onlardan sonra geldiği için filmi herkes izlerken kare kare okuduğunu biliyorum. bunun için filmin finalinde sizi ters köşeye yatıracak bir gelişme yok sadece alternatif bir filminiz yoksa elinizde bunu izleyebilirsiniz. kurguda da biraz kopukluk yok değil hani :) 10/5
zayıf ve basit bir senaryoya sahip olması bir yana dursun filmin ilerleyişide çok düz ve alışıldık daha en başından neler olabileceğini tahmin etmek hiçte zor değil...başarısız bir taklit filmiydi,olmamış.
Film kesinlikle bu puanı haketmiyor.Daha yüksek puanlara layık.Bence sonra derece güzel bir filmdi.Hiç sıkılmadan izledim ve sonunda ne olacağını bekleyerek geçti.8/10