Senaryosuyla raydan çıkanların çok benzeri olan,oyunculukların göz doldurduğu,klişe unvanını az da olsa hak eden bir film deception.Kötü müydü hayır değildi ama mutlaka izlenmesi gereken bir yapım da değil orta halli denebilir
sonunu ilk baştan anlayabileceğiniz basit ama oyuncular ile başarılı hale gelen bir film. bazı yerlei fazla uzun tutulmuş bu da filimi sıkıcı kılmış. ama genel olarak iyiydi. 6
zayıf ve basit bir senaryoya sahip olması bir yana dursun filmin ilerleyişide çok düz ve alışıldık daha en başından neler olabileceğini tahmin etmek hiçte zor değil...başarısız bir taklit filmiydi,olmamış.
hollywood bu tarzda çok film yaptı buda onlardan sonra geldiği için filmi herkes izlerken kare kare okuduğunu biliyorum. bunun için filmin finalinde sizi ters köşeye yatıracak bir gelişme yok sadece alternatif bir filminiz yoksa elinizde bunu izleyebilirsiniz. kurguda da biraz kopukluk yok değil hani :) 10/5
hehe sonunda izledim. Tahmin edebiliyorsun filmi izlerken olacakları ya da olanları ama yinede keyif veriyor izlemesi. İlk saheler biraz ateşli sahneler ama olsun, ilk seferde biraz sıkılabilirsiniz ama sonra hareketleniyor.Çok haraket yoktu,konu bildik sayılır ama yinede kendini izlettiriyor özelliklede bu oyuncularla :)
biraz klişe bir konu.sürprizleri var.ama yine de izlettiriyor.iyi buldum.Hugh Jackman a yakışmış rolü.Michelle Williams göz kamaştırıyor. :D 7 puan yeterlidir.
çok güzel bir film izleyeceğim sandım ama çok sıkıldım..çünkü film: 1) çok uzun tutulmus..final sürekli ileri atılmış.. 2)senaryo klasık bır şaşırtma filmi sunmuş bize..ama etkıleyıcılık yok..cunku muzıkler yok..oyunculuklar guzel ama şaşırtıcı yanı yok..fılm kısa tutulsaydı daha super olurdu..bence 6..cunku bıze kattıgı herhangı bır duygu yok...erotızm dısında...
Gerilim tutkunlarının çok seveceği,zeki,karizmatik ve sürprizlerle dolu bir film.Muhteşem olduğu kadar bu yoğun vizyonda gözden kaçması da muhtemel.Hugh Jackmanın oynadığı her filme gözüm kapalı giderim artık.Deceptionı da gördükten sonra bundan emin oldum.
Filmin senaryosu ve oyunculuklar mükemmeldi. Final için ise anlatılmaz izlenir diyorum. Ewan McGregor'u daha önce Star Wars serisinde izlemiştim. Hiç yaşlanmamış. Hugh Jackman etkileyici oyunuyla yine formda olduğunu gösteriyor biz izleyicilere. Sıkılmadan izlenebilecek filmlerden biri.