sarpcore
20 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Dünya makineler ve insanlar arasındaki savaş sonucunda yerlebir olmuş ve insalık yer yüzünden silinmiştir.Tipik bir kıyamet senaryosu üzerinde olsada 9,harika animasyonları ve hızlı bir macerayla nasıl başlayıp nasıl bittiğini anlamadığınız güzel bir yapım.Karekterler ve görüntüleri çok hoş.Benim gibi animasyon tutkunlarını tatmin edecektir.Klasik bir hikaye bile olsa 9,animasyonunda verdiği sıcaklıkla kendini rahatça izletiyor.
evet arkadaşlar ya kesinlikle 9 puanı hak ediyor keşke devamı gelse.Hakkaten süper bi çalışma olmuş fazlasıyla doyurucu ve orjinal bi yapım,mutlaka izlenmeli.
film aslında güzel, her şey çok hoş ilerliyor. verilen mesajda çok iyi ama film bittiğinde 'dünya kimlere kaldı böyle?' sorusunu sorunca 'insan' biraz hayal kırıklığına uğruyor.
Film çok güzel olmamasına rağmen gerçekten müthiş bir afiş hazırlamışlar. İnsanı etkileme diye buna derim ben. Film saçma. Bence sadece afişini indirin, büyütecinizle bu sanata bakın :)
zamanınızı boşa harcamazsınız, çok farklı konusu ve tarzı var. 79 dakika olması çok büyük kayıp değil. başka bi animasyon filmi olan buz devride 81 dk idi ama oldukça başarılıydı. süreyle filmin kalitesi ölçülmez. ben izledim beğendim tavsiye ederim...
Cok buyuk beklentilerle gitmistim ve hayal kirikligina ugradim. Gerek cok kisa olmasi (yalnizca 79 dk.) gerekse anlamsiz bir son filmi basarisiz yapan iki onemli etmen. Vaktiniz varsa animasyon seviyorsaniz dusunebilirsiniz gitmeyi. Tr de de yakinda vizyona girecekmis sanirim.