Animasyon filmlerini genelde çocuksu bulduğum için hep soğuk bakmışımdır. Bu öyle değil. Gerek karakterler, gerekse konunun çekiciliği bakımından resmen terminatörvari harikulade bir film olmuş. Çok da güzel olmuş. Heyecan ve keyifle izledim. 9/10
animasyonlar olarak mükemmel bir filmdi. ama senaryonun içi biraz boş gibiydi, senaryo sonlarda biraz kurtarıyor gibi, bez bebeklerin nerden geldiğini numaraların anlamını öğrenince soru işaretleri azalıyor. sanırım filme pek ısınamamın sebebi animasyon filmlerinin genelde güldürü öğelerini barındırması, bu filmde bunu bulamayınca biraz yavan geldi. neyse kötü bir film değil kesinlikle. ama çok da iyi olduğunu söyleyemem.
2-3 ay önce izlediğim bi film hayret şimdi vizyona giriyor şuanda amerikada fırtına gibi esen imdb de 126 sıraya oturan kick-ass filmi gösterime girmiyor sebebi nedir acaba
Gayet güzel bir film, kaliteli bir yapım olmuş tim burton zaten bu işin ustası corapse bride da çok güzeldi bu film de onun gibi diyebilirim.Anime sevenler izlesin mutlaka,iyi seyirler..
İnternetten indirip izlediğiniz korsan filmin yorumunu neden sinema salonlarındaki fimlerin bilgisini veren böyle bi yerde yapıyorsunuz'Onu geçtim,korsan film izleyerek,bu filmleri sinemada izlemeyi seçmeye çalışanları engelleyebilecek bu eleştirileri yapma hakkınız olduğunu nerden çıkarıyorsunuz?