Kara Şövalye
4,6

Sikimic
Sikimic

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Pek bir şey yazmaya gerek yok izlerken mest oluyorsunuz. 10 üzerinden 11 olsa verirdim ama yok 10/10
Sertuğ T.
Sertuğ T.

2 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Neden Bu kadar ciddisin sen ? " Filmi ilk izlediğimde film bana karmakarışık gelmişti. Ama 2. izlediiğimde filmi anladım ve büyüsüne kapıldım . Ben batman hayranı olan biriyim ayrıca dceuyuda başarılı bulurum aşırı derece dceunun basit bir evren olmadıgını kanıtlayan seri şüphesiz Nolanın yaptıgı batman serisidir . Tim burton önceden bir seri yapmayı denemiştir ama kısmen başarılı olabilmiştir. Christoper Nolan ise Batman evrenini adeta baştan yaratmıştır. Karakter originlerine kadar her dokunuşuyla filmleri büyülemiştir. Jokerin akıllı biri oldugunu bu filmde batmanin kimliğini açıklaştıracak derece köşeye sıkıştırmasından anlıyorsunuz. Sinemaya bu kadar iyi bir Joker- Batman hikayesş yansıtmak zor bir iş ama Nolan iyi dokunuşlarıyla bunu yapmay beceriyor. Heath Ledger ( Nur içinde yatsın ) Joker karakterini öle benimsiyor ki filmi kendi başına götürüyor aksiyon sahneleri çekim teknikleri müthişti . İzlemeseniz cok pişman olucağınız bir film dark knight Özellikle sunduğu kalite ve senaryo tadından yenmez 9.7
orki56
orki56

20 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Dün 2. kere gittim,we Joker e hayran kaldım tekrar..1 de IMaX da gitmek gerek..Bu filmi beğenmeyenlere 1 sey diyemeyeceğim,ilginç 1 zewkleri olmalı..Konuşup da filmi beğenmeyen biri çıkmadı henüz.Sadece süresi uzun gelebilir,onun haricinde film enfes we ötesi,çok iyi 1 film görmek istiyorsanız,mutkala gidin,sonra da Memento yu 1 daha izleyin..10/10
khaleesi
khaleesi

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmi bu akşam izledim ve bayıldım.olağan üstü performanstı oyunculardaki.gerek christian bale batman rolünde gerekse heath ledger joker rolünde aslında oyunculuklarının da üzerinde bi performans sergilemişler.ben 2 bçk saat boyunca hiç sıkılmadan izledim ve herkese tavsiye ederim mutlaka.muhteşem bir film the dark knight ((;
Ismail S
Ismail S

8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Ne diyebilirim ki.Kelimeler az yetmez, bu filmi özetlemeye.Bu filmde iyinin de kötü olabileceğini, karakterlerin kendi içlerinde yaşadığı çelişkiyi, iyilerin kaybedecek çok şeyi olduğunu, ama kötülerin kaybedecek hiçbirşeyi olmadığını gördüm.'Joker' ve 'Harvey Dent' karakteri filmde önplana çıkmışlar.Ama 'Batman' biraz geri planda kalmış.Bir parantezde 'Heath Ledger'e açmak lazım.Rolüyle bütünleşmiş.rolü oynamamış, rolü yaşamış.ölümü çok erken oldu.büyük kayıp sinema dünyası için.En çok tuttuğum, beğendiğim karakter, kesinlikle 'Joker'di.
valendom
valendom

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en kanlı en bol aksiyonlu Batman olarka çoktan arşivimde yerini aldı bile.Heath Ledger a söyleyecek bir tek kelime bulamıyorum ben;mükemmel bile tarifsiz kalır o manyak oyunculuğunda.gülüşünde homurdanışında...sanırım ben artık Joker hayranıyım.christin bale e has o karizmatık duruşlar,dövüşleri işte tam tamına dört dörtlük bir Gotham filmi var karşınızda...kesinlikle 10 üzerinden 11 puanı hakeden bir film bu.oyunculuğu sırıtan kimse yok . sağlam bir senaryo her saniyesinde bir olay , gerilimi iyi arttırmasını bilen müzikler.hatta her an bir yerlerden joker çıkıcak diye ürkmemek için çıktı çıkıcak diyen bir seyirci ki ben :) ... artık o gotik Gotham şehrinden sonra Amerikada ki ehrhangi bir büyük şehrin bie Gotham olma ihtimali üstüne durması ise ayrı bir artısı olarak filme işleniyor...kaçırmamanızı şiddetle tavsiye ediyorun....
i-just-wanna-live
i-just-wanna-live

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Filmden daha çok yazılan yorumlara birkaç şey söylemek istiyorum. Diğer flmlere haksızlık falan olduğu yok bence. Esaretin Bedeli film Dark Knightdan daha çok oylanmışttır. Kullanılan oy sayısı arttıkça elbette puanlarda bir düşme olacaktır. Fakat Nolanın hakkını gerçekten vermek gerekir. Şu ana kadar çekmiş olduğu filmlerde başarısını sürekli artıran bir yönetmen Dark Knightda da geçekten iyi oyuncularla sıkı bir senaryoyla girmiş bu işin içine. Ve batman gibi bir çizgi romana çok farklı bir hava katarak onu gerçek bir film yapmış. Filme Hans Zimmer ve James Newton Howardın katkısı ise filmin içinde kaybolmanızı sağlaması.
nellyo33
nellyo33

19 Eylül 2010 tarihinde eklendi
film her sahnesinde kalite kokuyor..
erdemceliker
erdemceliker

12 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Puanlamada neden 11 puan yok???

10 puan az geliyor bu filme...

JOKer muhteşemmm!!!
serhatisci61
serhatisci61

1 Ekim 2008 tarihinde eklendi
en çok hoşuma giden joker karakteri mükemmel olmuş çok etkileyici bir karakter sergiliyor..sanırım filmin devamı çekilecek ki çekilmeli çift yüzü daha uzun izlemek istiyorum :) mutlaka görülmeli 10/10
er-u-han
er-u-han

20 Eylül 2010 tarihinde eklendi
The Dark Knight hakkında söylenecek fazla bir söz yok...Nolanın önünde saygıyla eğiliyorum...
Aware
Aware

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Hemen hiç bir fantastik macera türü filmde görmediğim kadar sağlam bir senaryoya sahip. Kötü adam Joker sempati uyandıracak kadar iyi oynamış. Tek sorun Christian Bale in Batman imiz sanki biraz hafif kalmış gibi olması. 9/10
seymaerisen
seymaerisen

26 Mart 2009 tarihinde eklendi
heath ledger muhteşemdi filmde gyet iyidi keşke ölmeseydi ya ne diyelim:(
Lord-2
Lord-2

25 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Harika bir film.Başyapıt diyebiliriz.10/9.2
cansubabacan11
cansubabacan11

30 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bu fılmı ancak Tım burton cekse ve johnny depp jokerı oynasa daha ıyı olabilirdi onun haricinde daha iyi olamazdı bence. Suanda kadar yapılmıs en gorkemlı fılm basarılarınıda puanlarınıda hakedıyor. Heath Ledger ın performansı ınanılmazz.Izlerken degıl Jack nicholson u hatırlamak gozunuzu cevırıp batmane bile bakamıyorsunuz.