Kara Şövalye
4,6

nkiroglu
nkiroglu

19 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmde herşey mükemmel, yorum yazan bir arkadaşımızın da belirttiği gibi Heath Ledgerin performansı gerçekten de yüzyılın performansı olmuş, Heath Ledgeri yeni bir filmde izleyemeyecek olmamız ise çok üzücü.
chttyby
chttyby

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlediğim en iyi Batman hatta en iyi süperkahraman filmiydi. Süperkahraman bile denemez. Çünkü süperkahraman filmlerinde genelde oyunculuk çok da iyi olmaz. Fakat Heath Ledgerın o müthiş oyunculuğu bu filmi resmen oscarda yarışabilir hale getiriyor. Umarım oscarda birçok ödüle layık görülür ve hakettiği yere gelir.Keşke Heath Ledger ölmeseydi ve kendisine verilecek olan oscarı havaya kaldırabilseydi. Bir dahaki filmde jokeri başkasının oynayacağını bilmek çok kötü. Bari filmde joker ölseymiş de hiç olmazsa bi dahaki filmde onu başkasının oynadığını görüp iyice üzülmeseydik. Batmanin geri plana atılması da bence daha iyi olmuş. Çünkü Heathin müthiş performansını daha çok izleme şansı bulduk. Mimikleri, lafları, ağız şaplatmaları ve esprileriyle bizi kendisine hayran bıraktı. Umarım filmin 2-Diskli DVDsinde Heath Ledgerla ilgili çok şey buluruz. DVDyi merak içinde bekliyorum. Aralıka kadar nasıl sabredeceğim bilemiyorum. Kesinlikle gitmeyenler acele etsin, bu müthiş filmi kaçırmayın. Imdbde boşuna 1 numara değil. 11 puan olsa 11 vereceğim ama yok. Aldığı puanı ve elde ettiği hasılatı sonuna kadar hakeden bir film. Christopher Nolanın mükemmel yönetmenliğiyle bu harika kadronun inanılmaz filmini kaçırmayın diyorum...
burakbaba53
burakbaba53

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film bence çok gsldi ama tam 1 batman fanı olarak batman karekteri zayıf kalmış joker ön plana çıkmıştı ama jokerde apayrı 1 gsllikteydi bu yılın en ii filmi
royaless
royaless

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bence tek kelimeyle süperdi heath ledger da rolünü süper oynamış. kesinlikle tavsiye ederim.
sagun35
sagun35

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten tam bir aksiyon ve heyecan fırtınası,ben türkçe dublajlı seansına yer bukabildim seslendirme çok kötü mutlaka orjinalinden izleyin.
10 üzerinden 8
Spasso
Spasso

12 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Şu ana kadar ki izlediğim en iyi batman filmiydi tartışmasız 10 puan izlediğinizde bana hak vericeksiniz. Aksiyon bir an olsun kesilmiyor ve müthiş sahneler vardı. Joker tiplemesi gerçekten müthiş olmuş adam oyunculuğun zirvesinde bir performans sergiliyor.
carawan
carawan

16 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Hiç bir zaman bu tarz(batman,superman,spiderman vs.)filmlerden haz etmedim.Fakat bu film bir başkaydı.Joker karakterindeki Heath Ledger sayesinde inanılmaz üst sınıf bir film olmuş.Mükemmel !!
crazybadboy
crazybadboy

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmi ilk gün yani bugün ilk seanda izledim film süperrr ötesiydi izleyin sizde bana hak vereceksiniz 10/10
erenov
erenov

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Filmi imax de izleme şansı olanlar öyle yapsın.. tek kelimeyle muhteşem bir film. Joker harika...şu ana kadar yapılmış en iyi süper kahraman filmi..
thoron-2
thoron-2

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Filme aşırı beklentiyle gittiğini söyleyip filmi beğenmeyen arkadaşlara "Ne bekledinizki bi Batman filminden?" diye sormak isterim, dahada önemlisi dünya çapında çok beğenilmiş ve imdb puanıyla en son 1. sırada bıraktığım (her ne kadar 1. liği haketmesede) bu film için "zaman kaybı" diyen arkadaşlarada "bi sizmi zekisiniz?" diye sormak isterim... Bir Batman filminden ben istediğim herşeyi aldım çünkü hem gerçekçi hemde orjinaline en yakın Batman olduğu için..
h-pural
h-pural

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Sadece

Why So Serious ?
thejoker-7
thejoker-7

9 Nisan 2009 tarihinde eklendi
arkadaşım beğenmedin diye böle kötülemene gerek ... o eski batman filmlerini küçükken bile bunun kadar beğenmemiştim. o jack nicholson ın jokeri heath ledger ın jokerinden daha iyi değil karakter olarak bu joker çok çok iyi ve konu olarakda gayet güzel ve konu bütünlüğüde cok iyidir bence .haa illa araba istiosan bu arabada çok daha müthiş ve şekil :)
oguz0142
oguz0142

15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
ne abartıldığı kadar inanılmaz bir film nede kötü yorumları hakedecek bir film.son yılların en ii filmlerinden biri.
2000 yılında çekilen gladyatörden beri sonra 300spartalı ile birlikte şimdilik aklıma gelen tek film.
senaryo genel anlamda çok iiyidi ama geçişlerde eksiklik war gibiydi belkide oralarda atladıkları bölümleri gizemli kılmak istemiş olabilirler.ama ne olursa olsun bunu daha ii bi şekilde yapabilirlerdi.
herşeye rağman bir gerçek var ki,o da kara şovalyenin çekilen en ii batman ve süperkahraman filmi olduğudur.artık gerçekçi batmanlar çevrilmeye başladı ve her seferinde çıta daha da yükseliyor.bu bölümde olduğu gibi,yalnız keşke joker heath ledger dan başkası olsaydı da bu kadar HArikA,İNanılmaZ...... bir performansla bizleri büyülemeseydi.çünkü bundan sonraki serilerde onu arayacağız.heath ledger in ölümüne de en büyük batman hayranlarından biri olarak çok üzüldüm.ben jack nicholson bence bu filmi izlerken kısakançlık krizi geçirmiştir:)
film hakkındaki puanlara gelince imdb de ilk sırada olmamalı.burda da şuan haketiği puana doğru iniyor(geriye 0,1 lik bir dilim kaldı)ben bu yrumu yazarken film 9,1 puandaydı.
bu filmi batman sevmeyenlere bile tavsiye ediyorum çünkü filmde tim burton serilerindeki fantastik saçmalıklardan eser yok.genellikle batman karşıtları o yüzden sevmiyorlar ama bu sefer harika bir batman filmi onları bekliyor.
bende bugün heath ledger in joker performansını son kez sinemada izlemeye gideceğim.bence bu performans jack sparrow performansının farklı bir türü...
erenolog
erenolog

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Fragmanı izleyince tamam dedim mükemmel bir film geliyor ayrıca heath ledger da gümbür gümbür geliyor,bu nasıl oyunculuk anlayamadım,fragmandan bile çok etkilendim, bi rol bu kadar güzel mi oynanır dedim.

Filme gittim ve beklediğim gibiydi,Christian Bale zaten yükselişte fakat Ledger için bu film gerçekten dönüm noktası olacaktı ama:(((

Oscar Heath Ledgera gitmeli,sonuna kadar hak ediyor bence.

Filmi izlemediyseniz mutlaka izleyin,Jokeri izlemek için gidin,o muhteşem oyunculuk görülmeli bence.

10/10 film için
10/10 Heath Ledger için
rezo1903
rezo1903

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
heat lager jokeri ancak böyle oynar mükemmel oynamış adam resmen şhow yapmış döktürmüş gerçekten muhteşemdei. keşke ölmeseydi