jokerin mükkemmel oyunuyla 10 puanı hakeden bir film. insanlar bu tarz filmlerde hep iyi olanı tutarlar ama bu filme 8 üzeri puan verenler eminim joker fanatikleriydi. ve nitekim sonunda kötü olanın kazanması kimsenin tahmin edemeyeceği bir sondu.
Gördüğüm en en iyi Batman filmi ve Joker karakterini canlandıran rahmetli aktör gerçekten çok başarılı. Harika ve sıradışı bir kötü adam canlandırmış. Christian Bale her zamanki gibi harika
Heath Ledger (The Joker)10/10 batman filmi10/8 batman filmi güzel olmus ama joker olmasa film zayif kalirdi. kesinlikle en iyi batman filmi degil olamazda cünkü en iyi batman filmlerini tim burton cevirdi. bence nolan, tim burtonun batman filmlerini izlesin ögrensin nasil cekilirmis batman filmi. tim burtonun hayal gücüyle harikalar yaratmasi inanilmaz. batman filmlerinin özelligi bence mekan etraftaki renkli kisilikler ve soguk hava ortamdir. bu batman ise yaz filmi olmus. tim burton yeniden batmani alsin kurtarsin.
olabilecek en iyi Batman...olabilecegin ötesinde JoKeR... 10/10 aslıda çokta konuşmaya gerek yok sadece şunun düşünün:Daha önce hangi süper kahraman filmi bukadar adından söz ettirmiştiki?
'Bir Batman filmi' dendiği an durup düşünmek lazım.Filme gitmeden önce açıkçası ben de uzun uzun düşündüm çünkü Batman filmleri bu güne kadar kötü olmuştur,en azından benim için.Ama bu film daha adından bize farklı bir Batman göstereceğini belli ediyor.En basitinden (ki aslında çok önemli bir nokta) o Batman filmlerindeki ciddiyetsiz hava yok,çok karanlık,önce kendisini daha önemlisi seyirciyi ciddiye alan bir havası var.Ayrıca elimizde sağlam ve oturmuş bir hikaye var.Kopukluklar olmadan,her şey yeterince detaylı ve mantıklı anlatılmış.Oyunculuklar ise gerçekten kuvvetli.Joker boyut değiştirmiş ve ciddi anlamda korkutucu,keskin bir karaktere dönüşmüş.Ama o harika mizah anlayışı yerli yerinde duruyor.Sanırım bu oyunculuk ziyafeti için hepimiz Heath Ledgerı saygı ile ama yüzümüzde küçük bir gülümseme ile anmalıyız çünkü bir oyuncunun kariyerinin doruğu olabilecek bir noktada veda etti.Two Facein hikayesi biraz havada daha doğrusu kısa ve zayıf kalmış.Film,evet,çok güzel.Hatta bir kaç senedir izlediğim en iyi film diyebilirim.Fakat imdb gibi bir siteden böyle yüksek bir not alması ve sinema tarhinin yönünü değiştiren filmleri geride bırakmasına çok şaşırdım.Evet film çok fazla güzel şeyi ve övgüyü hakediyor ama bu biraz abartı sanırım...