çok kötü bir film olduğu kesin,1-2 aksiyon sahnesi var ve film boyunca polisler neden batmanin peşinde,jokeri neden yakalamak istemiyorlar anlamadım.Kanunsuz birşey de yapmıyo üstelik batman.Filmin sonu desen oda berbat joker öldü mü yaşıyormu belli değil.Kötü bir film yani,vasat.
Kesinlikle yılın en iyi filmi olabilecek türden. Heath Ledger ise bu son rolüyle kesinlikle saygıyla anılmayı hakediyor. Nefesimizi tutup izlemekten başka yol yok. Bir de tavsiyem, bu filmi sinema salonlarında izlemeye çalışın.
ger gerçekten çok başarılı bir film.fragmanından ve puanından da belli oluyor.sinema tarihinin en yüksek puanını alan filmlerden bitanesi olmayı başarmış.çok beğendim.özellikle yabancı dilde izlemenizi tavsiye ederim.öyle dahada keyifli oluyor.türkçe dublajı ben pek gerçekçi bulmuyorum.
film burda yazanlar kadar abartılıcak bi yapım deil kesinlikle, filmi bu kadar izlettiren etkinin film başlamadan Heath ledgerin yaşamını yitirmesi olarak düşünüyorum,ayrıca jokeride çok güzel oynadığınıda söylemeye gerek yok,tavsiyem filmi izlemediyseniz çok bi beklentiye girmemeniz 10/7
kötü demek için 10 000 kişi toplansa , yinede 10 puan vereceğim bir film.çünkü bu sefer ne Gothan City ne de Batman başrolde.Joker çok iyiydi sağlamdı süperdi...
kara şövalye bence batman serisinin en iyisi.öncelikle felsefesi var.baştan sona sıkılmıyorsunuz.son olarak Heath Ledger müthiş oynamış.joker karakteri ancak böyle canlandırılır diyim
Kesinlikle hayatımda izlediğim en güzel filmlerdendi.Healt Ledgerın karakterine tam uygun ibr oyuncu olduğunu düşünüyorum.Bence Joker karakterinin yerine Healt Ledgerdan başka bir oyuncu kesinlikle yakışmaz.Filmde beni benden alan joker karakteriydi açıkçası.Böyle başarılı bir oyuncuyu kaybetmek ise gerçekten üzüntü verici.