Kara Şövalye
4,6

claudio-1907
claudio-1907

27 Mart 2008 tarihinde eklendi
Heath Ledger'in öLmesi üzücü ama çekimLeri bitmisti sanırım :) Bekleye bekleye çatLadım resmen bu fiLmi ya :)
nursahny
nursahny

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ben 8 verdim çünkü çoook abartılmış bi zamn sonra diosunuz ki hadi canıım:D bunun dışında gayet güsel bi film. şahsen ben ilkini daha çok beğenmiştim tabi karar sizin.
ynkzl
ynkzl

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Fazla söze gerek. Heath Ledger ın oyunculuğuna diyecek tek kelime bulamıyorum. Ağzım açık izledim. Joker karakterini "palyaçoluk" tan çıkartıp, gerçek Joker karakterine oturtmuş. Tek şanssızlığım türkçe dublaja denk gelmemdi. Ama altyazılı seansa bir daha gitmeyi düşünüyorum. Pişman olmayacaksınız emin olun.
hannib
hannib

16 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Bazı eksiklikler var. Joker Harvey i ve Rachel ı nasıl ele geçirdi de bağladı. Ne ara ve nasıl bombaları feribotlara koydu. Bu tip eksiklikler olmaması gerekirdi. Diger bakımdan iyi bir film. 8/10
serkan-jeo
serkan-jeo

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
batman serilerinin ve senenin en iyi filmiydi.
devam eden salon ve izlemeyen varsa kaçırmasın..
handsome273
handsome273

11 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Muhteşem bir görsel şölen ve müthiş bir başyapıt!!!Joker için diyecek söz bulamıyorum,bu filmi gerçekten herkese tavsiye ediyorum.Vizyondan kalkmadan herkesin izlemesi gereken bir film.Bu yılın en iyi erkek oyuncu ödülü ise şimdiden belli oldu sanırım;Heath Ledger!!!
brkknbr
brkknbr

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Az önce filmden çıktım ve bu yorumu yazmak için eve koştum !!!
tek kelime ile Muhteşem bir film.
Christian Bale ve Aaron eckhartın oyunculukları ise süperdi !
Kesinlikle olumsuz bir tarafı yoktu filmin bence bir an önce gidin ;)
nrgz81
nrgz81

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
sinemadan bir saat evvel çıktım ve hala filmin etkisinden çıkamadım...amosfer senaryo oyunculuklar tek kelimeyle mükemmel
heath ladger olağan üstü bir performans sergilemis mutlaka izlenmesi gereken bir film
burak1203
burak1203

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten çok güzel bir film olmuş.
Oyuncuların ferformanları çok etkileyici ve sonunu asla tahmin edemediğiz olay kurguları...
will1992
will1992

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
kara şövalye filmi gerçekte bir harikaa arkadaşlar .bu filmdeki ses efektleri gerçekten biir harika paranızın karşılıgını tam anlamıyla alıyorsunuz . bu film mmutlaka gidin hiç bisey kaybetmezsiniz.muhteşem bir film izlemenin mutlulugyla çıkıcaksınız salondan
oyunculuk bakımından bakılırsa gerçekten hakkını vermiiş bir film
metrotrendy
metrotrendy

15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Dark knight için şunu söyleyebilirim nolan kesinlikle bir çizgi roman uyarlaması yapmamıs gerçek bir sinema filmi yapmış ve oldukça ciddi herseyi bir mantığa oturturmus.Film spiderman gibi pembe dizi tadında degıl ve kahramanımız aslında kahraman degıl cok daha öte bişey.tüm süper kahramanlar sevdikleri ve korudukları şey için canlarını verirler ve sonsuza dek kahraman olarak anılabılırler ama batman sevdiklerini korumak ve inadıgı deglerı savunmak için bir hain olarak yaşamayı gözel alıyor tam bi anti-kahraman ve eşşsiz .Ve bana kalırsa joker re-cast edilmeli çünkü diğer superkahramanların 40 tane dusmanı olabılır mesela spiderman ama batman jokerle özdeşleşmiştir he-man ve iskeletor gibi.
ceyhun-yilmaz
ceyhun-yilmaz

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ilk filmdeki performansının ardından cristian bale'i bizlere tekrar "batman" olarak seyretmek fırsatı sunacak olan bu filmi merakla bekliyorum. heath'in nasıl bir oyunculuk sunacağını da ayrıca merak ediyorum. jack nicholson'ın hafızamıza kazınan o rolünü karşılayamayabilir ama onun da önü açık bir yetenek olduğunu düşünüyorum. kısacası bu film şu anda en merakla beklediğim film.
jackie-emre
jackie-emre

26 Ekim 2007 tarihinde eklendi
inşallah batman begins den güzel bişi olur.
gokhanerol-2310
gokhanerol-2310

10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Görsellik çok iyi. ve ayrica joker super olmus.. fiLmin Sonuda cok ilginc.. Hic akLınıza gelmeyecek bi son.. kesinlikle gitmenizi öneririm.. mutlaka izleyin ve herkese tavsiye edin.. batman beginsten sonra konuya hakim ve tamamen butun bir fiLm.. Hic senaryoda kopukluk yok.. senaryo super işlenmiş.. 10 uzerinden 10 veriyorum.. harika...
cankonrat
cankonrat

25 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Çok süper film, heralde batman serisinin en güzel filmi diyebilirim.