Yalancı Yalancı
    4,4
    Yalancı Yalancı hakkında görüşlerin ?

bahremirhan
    bahremirhan

9 Nisan 2022 tarihinde eklendi
    Los Angeles’lı savunma avukatı Fletcher Reede, 5 yaşındaki oğlu Max’in doğum gününde tuttuğu dilek sebebiyle istemediği şeyler yaşamaya başlar.

Filmin türü “Jim Carrey”. Evet benim nazarımda bir filmde Jim Carrey oynuyorsa o filmi münhasır bir kategori olarak saymamız mümkün. Kendi başına filme ayrı bir atmosfer getirmeyi başarmış. Film, komedi unsurları üzerine kurulmuş. Baba ve oğlunun ilişkisi üzerinden Aile kavramına ışık tutuluyor. Toplumsal eleştirilere filmde çok defa yer verilmiş ve bana sorarsanız çok güzel işlenmiş. Filmin süresi 1 saat 26 dakika. Kısa diyebileceğimiz bir süre ama film için ideal olarak düşünüyorum. Senaryo açısından fazla bir eleştiriye gerek yok çünkü günlük hayat içerisine cazip kılacak unsurlar eklenerek; yer yer kendi hayatınızdan unsurlar bulacağınız, ailenizle ve sevdiklerinizle beraber izleyerek keyifli vakit geçirebileceğiniz bir film haline getirilmiş. Tavsiye ediyorum.
    sinema
    1 ziyaretçi
    31 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Yes Man tarzında Jim carrey'nin müthiş oyunculuğuyla sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film. Komedi dalında müthiş bir oyuncu Jim carrey.
    Ahmet Büke
    Ahmet Büke

16 Eylül 2021 tarihinde eklendi
    yalancı çapkın kötü babanın doğru yolu bulma filmi.. Güzel sürükleyici eğlendirici. Ve ders veren komedi
    HyTeRio
    HyTeRio

18 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
    Konunun güzel işlendiğini düşünüyorum fakat başrol oyuncusunun mimikleri çok aşırıya kaçmış. İzlerken bu yüzden sık sık bunalabilirsiniz
    Furkan Y.
    Furkan Y.

7 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    Beğendiğim bir film. Bu adam oynuyorsa zaten o filmde sıkılma ihtimaliniz olmuyor. Bu filmi beğenmeyen arkadaşların espri anlama kabiliyetlerini geliştirmeleri gerekiyor sanırım.
    kemerlee
    kemerlee

8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    Jim Carreyin en eğlenceli ve en güzel filmlerinden performansı inanılmaz, yer yer oldukça klişeye kaçan yanlarıda olsa defalarca izlenebilen çok başarılı bir komedi.
    Engin Yüksel
    Engin Yüksel

11 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    bu adamın filmleri gerçekten kaliteli oluyor be 7/10
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

13 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    'Baş Belası' nın gişede başarısız olmasından sonra bu kıyak komedi, Carrey e ilaç gibi gelmişti...
    ozzy-badd
    ozzy-badd

24 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    çok çok iyi...harika bir koemdi filmi ve 1 sanie bile sıkıolmıorsunuz...bence harika bir yapım izlenmeli..
    Burakrises
    Burakrises

14 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    yolcu uçağına ayakkabı atma sahnesine bayıldım süper bir film 10/9
    VcdSamimiyeti
    VcdSamimiyeti

16 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Komik bir film,mesajda gayet açık...Jim Carrey yine müthiş,tam tarzını oynuyor,bazı sahneler abartılı ama eğlenceliydi,yarım yamalak bile izleseniz anlarsınız,çok sade bir film.8/10
    ammeh
    ammeh

15 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    film süperrr!!!
    kalava1453
    kalava1453

25 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    bazı arkadaşlar herhalde komedi filmi hiç izlememiş olmalılar ki hayatında izledikleri en iyi komediymiş,bu kadar güzel bir hi,kayeden bu kadar başarrısız bir senaryo çıkarılamaz bence bay evet,kadınlar ne ister,dick ve jane iş başında daha iyi film bu film 10/6
    matrixmehmetemin
    matrixmehmetemin

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    hayatımda izlediğim en güzel komedi filmi diyebilirim ... mükemmeldi... :D 10/10
    hozzot
    hozzot

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    jim in en iyi flimi ve en başarılı olduğu flim.

sınıfında üstüne yok

mükemmel bir flim