Chakushin Ari gerçekten inanılmaz bir filmdi yerimden kıpırdayamamıştım. En çok korkutan film olmuştu beni hayatımda belki o gün sinemanın atmosferi ya da başka nedenler bilmiyorum ama hiç bi zaman unutmayacağım onu. Umarım Amerikan versiyonu da o kadar başarılı olabilir ama çok da sanmıyorum açıkçası orjinali kadar vurucu olacağını..
Film çok güzeldi. Özellikle görsel efektleri çok kaliteliydi. Baştan sona heyecanla izledim. Ama final bi acaip bitti. Yoksa devam filmi mi var acaba diye siteye göz attım ama bu tek filmmiş. Ayrı bir 3leme var ama o japon versiyonu sanırım:S
izlediğim en iyi filmlerden biri olarak gidiyordu. heyecanlıydı ve konu o kadar güzel işliyordu ki ama sonra o son 5 dakikalık finali gördüm, keşke görmeseydim artık hayatımda gördüğüm en vasat filmlerden...
Vay bee!İnanamıyorum!İzlediğim en güzel korku filmlerden birinin Hollywood uyarlaması.Umarım fazla batırmazlar ve üçünü de çekerler,acaip merakla bekliyorum,seyredeceğim.
Korku filmi izlemenin ilk amacının korkmak olduğunu hepimiz biliyoruz film mantık aranacak vaziyette olsa da olmasa da.Ancak ne yazık ki film basit efektlerle bunu harcamış..Gitmek,gitmemek size kalan birşey arkadaşlar..Ama lütfen kıyas yapmayı da unutmayın.