Dün sinemaya gidip bugun 15.00 seansına biletimi aldım, bayan film yarın neden bugun geldiniz diye sordu yarında biletinizi alabilirdiniz dedi, ben nerden bileyim! Recep İvedik, Muro yapımları gibi rağbet olur biletler tükenir sandım, sanırım bizim insanımız varoş filmleri yada mafia filmlerine kafası basıyor Star Trek vb yapımlarda sürekli "bu ne yaa, böyle şey mi olur" sözlerini sarfediyorlar. Film bu arada 126 dk. internetten kontrol ettim. Umarım fragmanlarda ki tempo filmin genelinde vardır.
Film afişi biraz Dünyanın durduğu gün filmini andırıyor,o film büyük hayal kırıklığıydı,umarım bu olmaz,üstelik sinema filmini de tv serisini de hiç izlememiş biri olarak izlemeyi düşünüyorum :D
sabırsızlıkla bekliyorum.Çünkü benim gençlik kuşağı tv favori dizilerimden 1.si 2.si ise başrollerinde Martin Landaunun başrolünü oynadığı Uzay 1999dur.teşekkür ederim.
ben 80 doğumluyum 70 li yıllardaki dizi olarak yayınlanan uzay yolunu bilmiyorum fakat uzay yolu yeni nesil izleyerek büyüdüm ve bütün filmlerinide ayrıca izledim ve hepside mükemmeldi ama bu fragmanı izleyince çok etkilendim ve heyecan duydum özellikle araba sahnesine uzay yolu efsanesinin nasıl başladığına dair bir başlangıç filmi gibi olmuş çıkmasını dört gözle bekliyorum