Efektler harika ama konu basit. Yani Romulanların bir savaş gemisi dahi değil. Klingonların adıda 47 gemileri falan kayboldu, yok filoları gitti vs diye geçiyor kendileri yok.Klingonsuz Star Trek mi olur? Kaldı ki Spokun iki ayrı kişiliğinin aynı zamanda yer alması ayrı bir konu.Efektler harika ama ana gemilerin savaşlarına daha fazla yer verilebilirdi.Savaşlar çok kısa sürüyor, üzerinde durulmamış.Eski çevirilerine göre başarılı bir çizgi yakalandığı söylenemez.Umarım çekilecek diğer filmler daha başarılı olur.
j.j. Abramsın yine iyi bir iş başaracağını biliyordum film mükemmel olmuş.beni en çok üzen filmde savaş sanhnelerinde bir ışın kılıcının olmayışıydı biliyorum uzay yoluna ışın kılıcı koymak olanaksız ama star warstan kalmış bir alışkanlık işte.Yoksa efektler filan muhteşemdi
Harika bir film olmuş. Diziyide zevkle izlerdim gerçekten eskiyi yeni ile güzel buluşturmuşlar.Oyuncular karakterlere iyi oturmuş. Görüntülerde abartı yoktu. hatta dizideki havayı yakaldım diyebilirim bu da ayrı bir hoşluk katmış filme.kesinlikle sinemada izlenmesi gereken güzel bir film.
Oldukça başarılı buldum filmi.Gitmeyi düşünmüyordum ama fragmanlar we yorumlardan sonra fikrimi değiştirdim,iyiki de öyle yapmışım.Serinin en hareketli filmi.İyi bir sinemada gidilirse epey tatmin ediyor insanı ses we efekt olarak.Oyunculukları da beğendim(Simon Pegg ve Sylar war zaten).Sinemada görülesi 1 çalışma..8/10
Tek kelime ile bir başyapıt. Zaten J.J. Abrams yaptığı bir film kötü olması bana göre söz konusu olamaz Lost dizisinin geldiği yere bakın. Yeni seçilen oyuncular Orijinal oyuncuları o kadar andırıyor ki sanki o oyuncuların gençliğini gerçekten görüyoruz. Filmi baştan sona zevkle izledim hatta bu hafta bir daha gitmeyi bile düşünüyorum.