Bu Sarah Michelle Gellar'ın yine oynadığı kötü bir korku filmi,bu kadar mı durgun olur bir korku filmi ya,hani alışığız aslında Garez 2'nin de bu kadar kötü olmasından dolayı biliyoruz.Eğer korku filmlerinde oynamaya devam etmeye kararlıysa seçimlerinde dikkatli olmalı böylse vasat korku filmlerinde oyanamak yakışmıyor..
filmin türkiye tanıtım ilanlarında bir eleştirmen arkadaşımız bu film için Alfred Hitchcock bu filmi izleseydi çok severdi demiş. :) neyse film gerçekten kötü
Bu filmi bugun izledim we cook sikildim filmin girisi cok sikiciydi ama sonlara dogru degisik bi hal almaya basladi finali guzeldi.Izlenicek daha guzel filmlerde war o yuzden bu filme gitmeyin
Ortalamalarda bir film olmuş. Ne çok başarılı ne de başarısız. Film boyunca seyircide merak duygusu uyanık tutulmuş. Zaten filmi izlenilir kılan başlıca ögelerden biri de bu kanımca. Eğer vaktiniz varsa seyredilebilecek bir film, öneririm.
bunlar bizle dalga geçiyor olmalı.bilirsiniz cnbc-e de ghost whisperer denen bir dizi var .Return un konusu oradaki herhangi bir bölümle aynı.yalnızca return seksen dakika dizi kırkbeş dakika.Film sıradan bırakın korkmayı sigara içmek için film arasını beklemek için zor sabrediyorsunuz.Yapımcılar artık her işin kolayına kaçıyorlar.Filmi izlediğiniz zaman ben bunu biyerde izlemiştim duygusuyla ve hayalkırıklığıyla sinemadan ayrılıyorsunuz