Arayış
    2,8
    Arayış hakkında görüşlerin ?

yasemin111222
    yasemin111222

3 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    saçma sapan bir konu ile saçma sapan ayrıntıcıklar...filmi es geçin ve oturup televizyon izleyin!başka denecek birşey var mı bilmiyorum...
    pinar872
    pinar872

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

3 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    en azından gidilesi bi film:))
    sheeter
    sheeter

30 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    Bu Sarah Michelle Gellar'ın yine oynadığı kötü bir korku filmi,bu kadar mı durgun olur bir korku filmi ya,hani alışığız aslında Garez 2'nin de bu kadar kötü olmasından dolayı biliyoruz.Eğer korku filmlerinde oynamaya devam etmeye kararlıysa seçimlerinde dikkatli olmalı böylse vasat korku filmlerinde oyanamak yakışmıyor..
    hibergate
    hibergate

27 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    filmin türkiye tanıtım ilanlarında bir eleştirmen arkadaşımız bu film için Alfred Hitchcock bu filmi izleseydi çok severdi demiş. :) neyse film gerçekten kötü
    berkewich
    berkewich

25 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    Bu filmi bugun izledim we cook sikildim filmin girisi cok sikiciydi ama sonlara dogru degisik bi hal almaya basladi finali guzeldi.Izlenicek daha guzel filmlerde war o yuzden bu filme gitmeyin
    diplomacy
    diplomacy

25 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    Ortalamalarda bir film olmuş. Ne çok başarılı ne de başarısız. Film boyunca seyircide merak duygusu uyanık tutulmuş. Zaten filmi izlenilir kılan başlıca ögelerden biri de bu kanımca. Eğer vaktiniz varsa seyredilebilecek bir film, öneririm.
    ugurosma
    ugurosma

22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    süper bir film,oyuncular cok başarılı...
    mehmet-coskunsabahsinemalari
    mehmet-coskunsabahsinemalari

21 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    bayram tatilinde korku ve gerilim filminden hoşlanıyorsanız bence arayış filmini tercih edin başka arayışlara girmeyin bence
    bloodysweet
    bloodysweet

7 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    bunlar bizle dalga geçiyor olmalı.bilirsiniz cnbc-e de ghost whisperer denen bir dizi var .Return un konusu oradaki herhangi bir bölümle aynı.yalnızca return seksen dakika dizi kırkbeş dakika.Film sıradan bırakın korkmayı sigara içmek için film arasını beklemek için zor sabrediyorsunuz.Yapımcılar artık her işin kolayına kaçıyorlar.Filmi izlediğiniz zaman ben bunu biyerde izlemiştim duygusuyla ve hayalkırıklığıyla sinemadan ayrılıyorsunuz
    legolas-gozde-13
    legolas-gozde-13

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    ilginç bi konusu var gayet güzel olabilir