Ilknur K
1.238 değerlendirmeler
18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
vasat bir film. ama bu filmden daha kötü filmlerde var. en azınan sarah michelle galler ın oyunculuğu filmi kurtarmış. konusu ise vasatın üstünde. 10/4
Böyle bir senaryo yazıldığına inanmak güç.Karakterin başına ne gelmiş olabileceği konusunda en ufak bir belirti olmadan sonuna kadar şuursuzca ilerliyor.Vizyon şansı verildiği için şanslı sayılmalı.
Film kendi içinde o kadar kayboldu ki yani ne yazacagımı bilmiyorum.Cok kötü oyunculuklar altyapısı olmayan bir senaryo bastan asagıya kötü bir film 2/10
Bu Sarah Michelle Gellar'ın yine oynadığı kötü bir korku filmi,bu kadar mı durgun olur bir korku filmi ya,hani alışığız aslında Garez 2'nin de bu kadar kötü olmasından dolayı biliyoruz.Eğer korku filmlerinde oynamaya devam etmeye kararlıysa seçimlerinde dikkatli olmalı böylse vasat korku filmlerinde oyanamak yakışmıyor..
fılme cok agır yorumlar gelmıs kesınlıkle katılıyorum fakat sarah mıchelle gellar gercekten ıyı bır oyuncu bana gore gerılım fılmlerıne yakısıyor .bu fılme cok guzel yorumlar yazılmıstı zamanında elestırmenler cok begenmıs ben begenıcek bır tarafını bulamadım o ayrı dedıgınız gıbı arkadaşlar ghost whisperer tarzı sayabılırız ama hayaletler ve gecmıstekı olen ınsanlara yardım etmeler sanırım bu populer furyada mutant furyası gıbı zamanla artıcaktır hollywood cokuste bana gore artık korku-geırlım tarzında ıcraat goruyoruz ama hep aynı kurgular aynı senaryolar gerılım-korku turu batmıs vay halımıze (cok severdım)
Bu filmi bugun izledim we cook sikildim filmin girisi cok sikiciydi ama sonlara dogru degisik bi hal almaya basladi finali guzeldi.Izlenicek daha guzel filmlerde war o yuzden bu filme gitmeyin
filmin türkiye tanıtım ilanlarında bir eleştirmen arkadaşımız bu film için Alfred Hitchcock bu filmi izleseydi çok severdi demiş. :) neyse film gerçekten kötü
Türkiye'ye aşırı geç gelen ve DVDsi de hala(malesef)çıkmamış olan bu film hakkında çok olumsuz eleştiriler vardı.ama Türkiye'de film hakkında yazılanlar da olumluydu.izlemek kısmet oldu sonunda :D filmin gerçekten ağır bir atmosferi var!çok nadir tempoyu arttırmışlar.filmi sunarlarken gerilim olarak sundular fakat dram yönü ağır bastığından burada büyük bir hata olduğunu söyleyebilirim.seyircinin beklentisi de boşa gidiyor böylelikle.Sarah'nın ve diğerlerinin oyunculukları iyiydi fakat filmin kendisinde sorun olduğu görüşünde çoğunluk.izlenilebilir bi film, diğer arkadaşlar çok ağır yorumlarda bulunmuş.
lütfen sinemaseverlere bi iyilik yapın ve bu filmi piyasadan,raflardan mümkünse her yerden silin.amatör filmleri bırak lisedeki çekilen filmler kat kat güzel...korkunun k si dramın d si yok toplam karakter sayısı 5 felandı izlemeyin bi şi kaybetmezsiniz